“ 11-14 ARALIK’TA ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAK”

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2017 - 08:33, Güncelleme: 05.12.2017 - 08:33
 

“ 11-14 ARALIK’TA ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK KURSU AÇILACAK”

Turgutlu Belediyesi, KOSGEB ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 58 kursiyer 4 gün süren eğitimlerin ardından düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı. Turgutlulu halkın ekonomideki istihdamını arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için oluşturulan kursun sertifika törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılıç, İşkur İlçe Müdürü Mutlu Serkan Arslan, esnaf oda başkanları ile daire müdürleri katıldı.
3 grup halinde 4’er gün ve 32’şer saat süren  ‘Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 58 kursiyer, dün sertifikalarını aldı. Kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, hibe ve kredi almaya hak kazanan kursiyerlere gerçekleştirmek istedikleri hedeflerini sordu. Düzenlenen törende ilk konuşmayı eğitim uzmanı Selim Başçam yaptı. Turgutlu Belediyesi’nin diğer belediyelere örnek teşkil edecek bir çalışma yaptığını belirten Başçam; “ Bu kursun açılmasında büyük destek sağlayan Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e çok teşekkür ediyorum. Sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerleri tebrik ediyorum” dedi. Yeni Microsoft Office Word Belgesi.docx ​   TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI ŞİRİN; “50 BİN TL HİBE, 100 BİN TL FAİZSİZ KREDİ” Turgutlu’nun her geçen gün nüfus bakımından da artış gösterdiğini belirten Turgay Şirin; “Nüfus artışı ile ihtiyaçlarımızda artıyor, bu artışlar yeni iş alanlarını da beraberinde getiriyor. Bizler de yerel yönetimler olarak elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyerek Turgutlulu yeni girişimcilere fırsat tanıdık, onları desteklemek amacıyla Belediyemiz, KOSGEB ve İŞKUR ile başlattığımız 3 Uygulamalı Girişimcilik Kursunu gerçekleştirdik. Sertifikalarını takdim ettiğimiz katılımcılarımız bu belge ile iş yerini açmaları adına 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredi kullanma hakkına sahip oldu. Elbette beklentimiz tüm girişimcilerimizin iş yerlerini açması ve ekonomimizi daha da canlandırmasıdır. Bizler Turgutlumuzda açılan her iş yerini heyecanla karşılıyoruz. Fırsat buldukça açılışlarına katıldığımız esnaflarımızla bir arada oluyoruz Yeni Girişimcilik Eğitimimizi de 11-14 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenleyeceğiz. Basınımız yoluyla bunu da kamuoyuna müjdelemek isterim. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü geride bırakırken, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek eğitimlerimizde sadece engellilere yönelik açılacak kursumuzla dezavantajlı gurupların engellerini ortadan kaldıracağız.”   KOSGEB İL MÜDÜRÜ KILINÇ; “LÜTFEN BİZE BAŞVURUN” Manisa KOSGEB İl Müdürü olarak görevinin başına yeni gelen Mehmet Oğuz Kılınç, “Bizler KOSGEB olarak girişimcilere her zaman destek veriyoruz. Onların her zaman yanındayız. Kulaktan dolma bilgilerle değil tamamen gerçek bilgilere ulaşabilecekleri bizlere başvurmalarını diliyoruz. Çünkü bizler her zaman onların yanındayız. Manisa KOSGEB İl Müdürlüğü görevine de yeni başladım. İlk katıldığım toplantının da böylesi anlamlı olmasının ayrıca bir memnuniyetini yaşıyorum. Böyle bir programda yer almaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Turgutlu Belediyesi’ne de destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.    
Turgutlu Belediyesi, KOSGEB ve İŞ-KUR İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 58 kursiyer 4 gün süren eğitimlerin ardından düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı. Turgutlulu halkın ekonomideki istihdamını arttırmak ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için oluşturulan kursun sertifika törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, KOSGEB İl Müdürü Mahmut Oğuz Kılıç, İşkur İlçe Müdürü Mutlu Serkan Arslan, esnaf oda başkanları ile daire müdürleri katıldı.
3 grup halinde 4’er gün ve 32’şer saat süren  ‘Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan 58 kursiyer, dün sertifikalarını aldı. Kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, hibe ve kredi almaya hak kazanan kursiyerlere gerçekleştirmek istedikleri hedeflerini sordu. Düzenlenen törende ilk konuşmayı eğitim uzmanı Selim Başçam yaptı. Turgutlu Belediyesi’nin diğer belediyelere örnek teşkil edecek bir çalışma yaptığını belirten Başçam; “ Bu kursun açılmasında büyük destek sağlayan Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e çok teşekkür ediyorum. Sertifika almaya hak kazanan tüm kursiyerleri tebrik ediyorum” dedi.


Yeni Microsoft Office Word Belgesi.docx
 
TURGUTLU BELEDİYE BAŞKANI ŞİRİN; “50 BİN TL HİBE, 100 BİN TL FAİZSİZ KREDİ”

Turgutlu’nun her geçen gün nüfus bakımından da artış gösterdiğini belirten Turgay Şirin; “Nüfus artışı ile ihtiyaçlarımızda artıyor, bu artışlar yeni iş alanlarını da beraberinde getiriyor. Bizler de yerel yönetimler olarak elimizi taşın altına koymaktan imtina etmeyerek Turgutlulu yeni girişimcilere fırsat tanıdık, onları desteklemek amacıyla Belediyemiz, KOSGEB ve İŞKUR ile başlattığımız 3 Uygulamalı Girişimcilik Kursunu gerçekleştirdik. Sertifikalarını takdim ettiğimiz katılımcılarımız bu belge ile iş yerini açmaları adına 50 bin TL hibe, 100 bin TL faizsiz kredi kullanma hakkına sahip oldu. Elbette beklentimiz tüm girişimcilerimizin iş yerlerini açması ve ekonomimizi daha da canlandırmasıdır. Bizler Turgutlumuzda açılan her iş yerini heyecanla karşılıyoruz. Fırsat buldukça açılışlarına katıldığımız esnaflarımızla bir arada oluyoruz Yeni Girişimcilik Eğitimimizi de 11-14 Aralık 2017 tarihleri arasında düzenleyeceğiz. Basınımız yoluyla bunu da kamuoyuna müjdelemek isterim. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü geride bırakırken, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek eğitimlerimizde sadece engellilere yönelik açılacak kursumuzla dezavantajlı gurupların engellerini ortadan kaldıracağız.”
 
KOSGEB İL MÜDÜRÜ KILINÇ; “LÜTFEN BİZE BAŞVURUN”
Manisa KOSGEB İl Müdürü olarak görevinin başına yeni gelen Mehmet Oğuz Kılınç, “Bizler KOSGEB olarak girişimcilere her zaman destek veriyoruz. Onların her zaman yanındayız. Kulaktan dolma bilgilerle değil tamamen gerçek bilgilere ulaşabilecekleri bizlere başvurmalarını diliyoruz. Çünkü bizler her zaman onların yanındayız. Manisa KOSGEB İl Müdürlüğü görevine de yeni başladım. İlk katıldığım toplantının da böylesi anlamlı olmasının ayrıca bir memnuniyetini yaşıyorum. Böyle bir programda yer almaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Turgutlu Belediyesi’ne de destekleri için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.