30 SOKAK SİL BAŞTAN YENİLENDİ

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2019 - 11:03, Güncelleme: 02.01.2019 - 11:03
 

30 SOKAK SİL BAŞTAN YENİLENDİ

Turgutlu Belediyesi, 9 mahallenin 30 sokağını kapsayan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Kullanıma elverişsiz sokaklarımızı sil baştan yeniledik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
 Hem şehir merkezinde hem de merkeze uzak kırsal mahallerdeki yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, çalışmalar kapsamında Albayrak, Ergenekon, Kurtuluş, Mustafa Kemal, Urganlı, Yıldırım, Yedieylül, Yiğitler, Selvilitepe Mahalleleri’nin 30 sokağını sil baştan yeniledi. Albayrak Mahallesi’nde İnan, Güvercin, Buse Kamalı, Aydınlık, Dereli ve Fuzuli Sokak üzerinde toplam 6 bin 650 metrekare, Ergenekon Mahallesi’nin Ömer Seyfettin, Şehit Selami ve Dinç Sokak üzerine toplam 4 bin 750 metrekare, Kurtuluş Mahallesi’nin Aras ve Şehit Ali Şahin Sokağı’na bin 60 metrekare, Mustafa Kemal Mahallesi’nin Demircan, Candan, Simge ve Ürkmez Sokağı’na 2 bin 300 metrekare, Urganlı Mahallesi’nin Kolay, Sağlık, Mehmet Çakır ve 14 Nolu Sokağı’na 4 bin 500 metrekare, Yıldırım Mahallesi’nin Yan, Yalı ve Çatalçeşme Sokağı’na toplam 5 bin metrekare, Yedieylül Mahallesi’nin Kuzu, Kuzucuk, Özsoy ve Ertan Sokağı’na 2 bin metrekare, Yiğitler Mahallesi’nin Akın Sokağı’na bin 700 metrekare, Selvilitepe Mahallesi’nin İlkyaz, Başak ve Tuba Sokağı’na bin 500 metrekare parke taşı döşedi. YENİ YILA YENİ YOLLAR           İlçenin doğusundan batısına kadar ihtiyaç duyulan her bölgenin yol sorunlarını minimuma indirdiklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Başkan Şirin, “Yaklaşık 30 bin metrekarelik kilit parke döşediğimiz sokaklarımızı sil baştan yenileyerek halkımızın kullanımına açtık. Takribi 2 aylık süreç neticesinde şuanda eskisinden çok daha kullanışlı yollara sahip olduk. Yeni yıla yeni yollarımızla giren hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi  
Turgutlu Belediyesi, 9 mahallenin 30 sokağını kapsayan kilit parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Kullanıma elverişsiz sokaklarımızı sil baştan yeniledik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.
 Hem şehir merkezinde hem de merkeze uzak kırsal mahallerdeki yol yapım ve yenileme çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi, çalışmalar kapsamında Albayrak, Ergenekon, Kurtuluş, Mustafa Kemal, Urganlı, Yıldırım, Yedieylül, Yiğitler, Selvilitepe Mahalleleri’nin 30 sokağını sil baştan yeniledi. Albayrak Mahallesi’nde İnan, Güvercin, Buse Kamalı, Aydınlık, Dereli ve Fuzuli Sokak üzerinde toplam 6 bin 650 metrekare, Ergenekon Mahallesi’nin Ömer Seyfettin, Şehit Selami ve Dinç Sokak üzerine toplam 4 bin 750 metrekare, Kurtuluş Mahallesi’nin Aras ve Şehit Ali Şahin Sokağı’na bin 60 metrekare, Mustafa Kemal Mahallesi’nin Demircan, Candan, Simge ve Ürkmez Sokağı’na 2 bin 300 metrekare, Urganlı Mahallesi’nin Kolay, Sağlık, Mehmet Çakır ve 14 Nolu Sokağı’na 4 bin 500 metrekare, Yıldırım Mahallesi’nin Yan, Yalı ve Çatalçeşme Sokağı’na toplam 5 bin metrekare, Yedieylül Mahallesi’nin Kuzu, Kuzucuk, Özsoy ve Ertan Sokağı’na 2 bin metrekare, Yiğitler Mahallesi’nin Akın Sokağı’na bin 700 metrekare, Selvilitepe Mahallesi’nin İlkyaz, Başak ve Tuba Sokağı’na bin 500 metrekare parke taşı döşedi.
YENİ YILA YENİ YOLLAR
          İlçenin doğusundan batısına kadar ihtiyaç duyulan her bölgenin yol sorunlarını minimuma indirdiklerini ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, çalışmaların mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi. Başkan Şirin, “Yaklaşık 30 bin metrekarelik kilit parke döşediğimiz sokaklarımızı sil baştan yenileyerek halkımızın kullanımına açtık. Takribi 2 aylık süreç neticesinde şuanda eskisinden çok daha kullanışlı yollara sahip olduk. Yeni yıla yeni yollarımızla giren hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi. Haber Merkezi
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.