ALBAYRAK MAHALLESİ'NE SAĞLIKLI ALTYAPI HİZMETİ

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2017 - 12:36, Güncelleme: 08.09.2017 - 12:36
 

ALBAYRAK MAHALLESİ'NE SAĞLIKLI ALTYAPI HİZMETİ

Turgutlu’nun Albayrak Mahallesi’nde yürüttüğü yağmursuyu hattı çalışmasını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hattı yenilemesi de yaparak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu. 
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde yıllardır beklenen altyapı yatırımlarını hayata geçirerek vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Albayrak Mahallesi’ndeki bin 200 metrelik yağmursuyu ana hattı döşeme çalışmasını tamamlamasının ardından, yağmursuyu ızgaralarının montajını da bitirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca, Albayrak Mahallesi’nin ihtiyaç duyulan kısımlarına ek kanalizasyon hattı döşendi. 600 metre uzunluğundaki ilave hat ile mahallenin kanalizasyon sistemi de daha sağlıklı hale getirildi. Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, “Cengiz Başkanımızın bize sunduğu bu hizmet, bizim yıllardan beri beklediğimiz bir çalışmaydı. Yıllardır yapılamayan bir yatırımdı. Şuan yağmursuyu hattımız yapıldı, kanalizasyonumuz da kısmen yenilendi. Bu çalışmaların tamamından çok memnunuz ve çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin devamını da temenni ediyoruz. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun” dedi.
Turgutlu’nun Albayrak Mahallesi’nde yürüttüğü yağmursuyu hattı çalışmasını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hattı yenilemesi de yaparak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu. 
MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa’nın 17 ilçesinde yıllardır beklenen altyapı yatırımlarını hayata geçirerek vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Albayrak Mahallesi’ndeki bin 200 metrelik yağmursuyu ana hattı döşeme çalışmasını tamamlamasının ardından, yağmursuyu ızgaralarının montajını da bitirdi. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ayrıca, Albayrak Mahallesi’nin ihtiyaç duyulan kısımlarına ek kanalizasyon hattı döşendi. 600 metre uzunluğundaki ilave hat ile mahallenin kanalizasyon sistemi de daha sağlıklı hale getirildi.
Albayrak Mahalle Muhtarı Yalçın Sertel, “Cengiz Başkanımızın bize sunduğu bu hizmet, bizim yıllardan beri beklediğimiz bir çalışmaydı. Yıllardır yapılamayan bir yatırımdı. Şuan yağmursuyu hattımız yapıldı, kanalizasyonumuz da kısmen yenilendi. Bu çalışmaların tamamından çok memnunuz ve çok teşekkür ediyoruz. Hizmetlerin devamını da temenni ediyoruz. Allah Cengiz Başkanımızdan razı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.