BELEDİYE BAŞKANI ŞİRİN’NDEN DOWM SENDROMLU MELİH’E ÇİFTE JEST

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.07.2018 - 06:33, Güncelleme: 05.07.2018 - 06:33
 

BELEDİYE BAŞKANI ŞİRİN’NDEN DOWM SENDROMLU MELİH’E ÇİFTE JEST

Turgutlu’nun sevilen simalarından olan downsendromlu Melih Atalan’ın bir hayali daha gerçeğe dönüştü.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Melih’in hayali olan,kıspet ile güreşlere katılma isteğini karşılıksız kalmadı. Melih’e çok istediği kıspeti hediye ederek bir jest yapan Başkan Şirin, “Melih, bizim çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Her engelli vatandaşımız gibi onun da bizde yeri apayrı. Duyduk ki kendisi kispet giyerek güreşlere katılmak istiyor. Bizler de onun bu isteğini kırmadık. Kispeti hediye ettik. Kendisini ekibimizle birlikte önümüzdeki hafta başlayacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne göndererek, misafir edeceğiz. Melih için ne yapsak az kalır.” dedi. Melih’in annesi Gülseren Atalan da “Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e çok teşekkür ediyorum. Kispet giymek Melih’in hayallerinden biriydi. Bizleri çok duygulandırdı çok mutlu etti” ifadelerini kullandı. ​
Turgutlu’nun sevilen simalarından olan downsendromlu Melih Atalan’ın bir hayali daha gerçeğe dönüştü.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Melih’in hayali olan,kıspet ile güreşlere katılma isteğini karşılıksız kalmadı. Melih’e çok istediği kıspeti hediye ederek bir jest yapan Başkan Şirin, “Melih, bizim çok sevdiğimiz bir kardeşimiz. Her engelli vatandaşımız gibi onun da bizde yeri apayrı. Duyduk ki kendisi kispet giyerek güreşlere katılmak istiyor. Bizler de onun bu isteğini kırmadık. Kispeti hediye ettik. Kendisini ekibimizle birlikte önümüzdeki hafta başlayacak olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne göndererek, misafir edeceğiz. Melih için ne yapsak az kalır.” dedi. Melih’in annesi Gülseren Atalan da “Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e çok teşekkür ediyorum. Kispet giymek Melih’in hayallerinden biriydi. Bizleri çok duygulandırdı çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.