Drift Yaparken Dükkana Girdi  

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.02.2019 - 10:01, Güncelleme: 04.02.2019 - 10:01
 

Drift Yaparken Dükkana Girdi  

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, sanayi sitesinde drift yapan bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç dükkana girdi.
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Fatih Küçük Sanayi Sitesi'nde drift yapan E.K. (17) direksiyon kontrolünü kaybedince araç Hakan Kocaman'a ait iş yerinin kapısına çarptı. Haber verilmesi üzerine iş yerine gelen Kocaman, tartıştığı sürücünün yakınları tarafından darp edildiğini iddia etti. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Kocaman, "İş yerimize araba ile zarar verdiklerini öğrendik ve buraya geldik. Annem, babam ve oğlumla geldiğimde burada alkollü olan 15-20 kişilik bir grup bize saldırdı" dedi. Sürücü E.K. ile iş yeri sahibi Kocaman'ı darp ettiği iddia edilen H.K. (19) polis ekiplerince gözaltına aldı
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, sanayi sitesinde drift yapan bir sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç dükkana girdi.
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu Fatih Küçük Sanayi Sitesi'nde drift yapan E.K. (17) direksiyon kontrolünü kaybedince araç Hakan Kocaman'a ait iş yerinin kapısına çarptı. Haber verilmesi üzerine iş yerine gelen Kocaman, tartıştığı sürücünün yakınları tarafından darp edildiğini iddia etti. Ambulansla Turgutlu Devlet Hastanesine kaldırılan Kocaman, "İş yerimize araba ile zarar verdiklerini öğrendik ve buraya geldik. Annem, babam ve oğlumla geldiğimde burada alkollü olan 15-20 kişilik bir grup bize saldırdı" dedi.
Sürücü E.K. ile iş yeri sahibi Kocaman'ı darp ettiği iddia edilen H.K. (19) polis ekiplerince gözaltına aldı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.