Soğukta Titreyen Annesiz Yavruları Elektrikli Soba İle Isıtmaya Çalıştılar

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2019 - 10:03, Güncelleme: 24.01.2019 - 10:03
 

Soğukta Titreyen Annesiz Yavruları Elektrikli Soba İle Isıtmaya Çalıştılar

Manisa’da, soğuk kış aylarında donarcasına üşüyen sokak hayvanlarının imdadına yine kocaman yürekli hayvanseverler yetişti. Turgutlu ilçesindeki  bazı hayvan dostları, belediyeye ait hayvan barınağında, soğuk kış aylarında hayata tutunmaya çalışan yavru sokak köpeklerini elektrikli soba ile ısıtmaya çalıştı..
Soğuk kış ayları, bir kez daha sokak hayvanlarının kabusu haline geldi. Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki hayvan barınağında yaşamlarını sürdüren sokak köpeklerinin ve yavrularının imdadına hayvanseverler yetişti. Islak beton zeminde ve soğukta yaşayan sokak köpeklerinin ve yavrularının altına kendi imkanlarıyla getirdikleri talaşları seren hayvanseverler; bu da yeterli olmayınca, annesiz yavru köpeklerin ısınması için elektrikli sobalar kullandılar. Annesiz yavru köpeklerin, elektrikli sobanın ısısına ulaşmak için adeta üst üste çıkması da fotoğraf karelerine yansıdı.   ARTIK HERKES BU ZAVALLI HAYVANLAR İÇİN BİRŞEYLER YAPMALI! Konu ile ilgili sitem ederek açıklamalarda bulunan Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Sallıtepe, şu sözlere yer verdi; “Turgutlu Belediye Barınağı, çok rüzgârlı oluyor ve zemini ıslak beton. Önce brandalarla rüzgarı kesmek için önlem aldık. Yavrulu annelerin altına talaş serdik, sıcak olsun diye. Bir nebze olsun köpekleri rahatlatmaya çalıştık. Annesiz yavrular çok üşüyor diye altlarına talaş serildi ancak bu da yeterli olmayınca, elektrikli sobalar kurduk. Bu hayvanlar bizlerin dilsiz dostlarıdır. Onları korumak, yaşatmak bizim görevimizdir. Ama ne yazık ki bu hayvanlar hak ettikleri bir hayatı yaşamıyorlar. Herkes gelip bu barınağı ziyaret etmeli ve bu canlarımıza sahip çıkmalı. Lütfen artık birileri bu zavallı hayvanların acı yaşamlarını görsün! Yeni bir barınak alanı bu canlarımız için en doğru hizmet olacaktır.”
Manisa’da, soğuk kış aylarında donarcasına üşüyen sokak hayvanlarının imdadına yine kocaman yürekli hayvanseverler yetişti. Turgutlu ilçesindeki  bazı hayvan dostları, belediyeye ait hayvan barınağında, soğuk kış aylarında hayata tutunmaya çalışan yavru sokak köpeklerini elektrikli soba ile ısıtmaya çalıştı..
Soğuk kış ayları, bir kez daha sokak hayvanlarının kabusu haline geldi. Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki hayvan barınağında yaşamlarını sürdüren sokak köpeklerinin ve yavrularının imdadına hayvanseverler yetişti. Islak beton zeminde ve soğukta yaşayan sokak köpeklerinin ve yavrularının altına kendi imkanlarıyla getirdikleri talaşları seren hayvanseverler; bu da yeterli olmayınca, annesiz yavru köpeklerin ısınması için elektrikli sobalar kullandılar. Annesiz yavru köpeklerin, elektrikli sobanın ısısına ulaşmak için adeta üst üste çıkması da fotoğraf karelerine yansıdı.
 
ARTIK HERKES BU ZAVALLI HAYVANLAR İÇİN BİRŞEYLER YAPMALI!
Konu ile ilgili sitem ederek açıklamalarda bulunan Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Seyhan Sallıtepe, şu sözlere yer verdi; “Turgutlu Belediye Barınağı, çok rüzgârlı oluyor ve zemini ıslak beton. Önce brandalarla rüzgarı kesmek için önlem aldık. Yavrulu annelerin altına talaş serdik, sıcak olsun diye. Bir nebze olsun köpekleri rahatlatmaya çalıştık. Annesiz yavrular çok üşüyor diye altlarına talaş serildi ancak bu da yeterli olmayınca, elektrikli sobalar kurduk. Bu hayvanlar bizlerin dilsiz dostlarıdır. Onları korumak, yaşatmak bizim görevimizdir. Ama ne yazık ki bu hayvanlar hak ettikleri bir hayatı yaşamıyorlar. Herkes gelip bu barınağı ziyaret etmeli ve bu canlarımıza sahip çıkmalı. Lütfen artık birileri bu zavallı hayvanların acı yaşamlarını görsün! Yeni bir barınak alanı bu canlarımız için en doğru hizmet olacaktır.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.