TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK PROJE, TURGUTLU’DA HIZLA YAYILIYOR

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.06.2018 - 07:06, Güncelleme: 02.06.2018 - 07:06
 

TÜM DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK PROJE, TURGUTLU’DA HIZLA YAYILIYOR

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, kurumlar el ele vererek sahipsiz hayvanları okul bahçelerinde yuvalandırıyor. “Benim de okulum var” isimli proje ile öğrenciler can dostların ailesi oluyor.
HABER CANER KILIÇ HER OKULA BİR CAN DOSTU! Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, tüm kentlere örnek bir proje hayata geçirildi. “Benim de okulum var” adlı proje ile sahipsiz kedi ve köpekler, bundan böyle okul bahçelerinde öğrencilerin sorumluluğunda ve öğretmenlerin gözetiminde bakılmaya başlanıyor. Canlar yuvaya kavuşurken, öğrenciler de hayvan sevgisi kazanıyor. Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği’nin (TURHAKDER) fikir babası olduğu proje Turgutlu Kaymakamlığı önderliğinde, Turgutlu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün desteği ve Abalıoğlu firmasının da sponsorluğu ile başlatıldı. Proje kapsamında Turgutlu Belediyesi, okul bahçelerine konulacak olan kulübeleri imal etti. "OKULLARI EVLATLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ" TURHAKDER Başkanı Seyhan Sallıtepe, “Benim de okulum var projemiz son hızla devam ediyor. Okullara kulübeler verildi. Şimdi de canlar dağıtılmaya başlandı. Proje fikri bizden çıktı ve paydaşlarındanız. Projeyi Kaymakamlık başlattı. Projeye katkı veren herkese sonsuz teşekkürler. Toplumda farkındalığı artırmamızda destekçi olduğunuz ve çocukları hayvan sevgisiyle büyütmemize destek olduğunuz için. Projemize katılan okulları evlatlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu projemizin tüm Türkiye’ye örnek olmasını ümit ediyoruz.” dedi. ÇOCUKLARA KORKUYU ÖĞRETEN YETİŞKİNLERDİR! Sallıtepe, “Çocuklar, gençler hayvanları çok seviyor aslında, onlara korkuyu öğreten bizleriz, yetişkinlerdir.” diyerek, proje sayesinde çocukların hayvan sevgisi ile büyüme fırsatı yakalayacağını ve bir yandan da sorumluluk duygusu kazanacaklarını ifade etti.  
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, kurumlar el ele vererek sahipsiz hayvanları okul bahçelerinde yuvalandırıyor. “Benim de okulum var” isimli proje ile öğrenciler can dostların ailesi oluyor.
HABER
CANER KILIÇ

HER OKULA BİR CAN DOSTU!

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, tüm kentlere örnek bir proje hayata geçirildi. “Benim de okulum var” adlı proje ile sahipsiz kedi ve köpekler, bundan böyle okul bahçelerinde öğrencilerin sorumluluğunda ve öğretmenlerin gözetiminde bakılmaya başlanıyor. Canlar yuvaya kavuşurken, öğrenciler de hayvan sevgisi kazanıyor. Turgutlu Hayvanları Koruma Derneği’nin (TURHAKDER) fikir babası olduğu proje Turgutlu Kaymakamlığı önderliğinde, Turgutlu Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün desteği ve Abalıoğlu firmasının da sponsorluğu ile başlatıldı. Proje kapsamında Turgutlu Belediyesi, okul bahçelerine konulacak olan kulübeleri imal etti.


"OKULLARI EVLATLARIYLA BULUŞTURMAYA DEVAM EDECEĞİZ"
TURHAKDER Başkanı Seyhan Sallıtepe, “Benim de okulum var projemiz son hızla devam ediyor. Okullara kulübeler verildi. Şimdi de canlar dağıtılmaya başlandı. Proje fikri bizden çıktı ve paydaşlarındanız. Projeyi Kaymakamlık başlattı. Projeye katkı veren herkese sonsuz teşekkürler. Toplumda farkındalığı artırmamızda destekçi olduğunuz ve çocukları hayvan sevgisiyle büyütmemize destek olduğunuz için. Projemize katılan okulları evlatlarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Bu projemizin tüm Türkiye’ye örnek olmasını ümit ediyoruz.” dedi.



ÇOCUKLARA KORKUYU ÖĞRETEN YETİŞKİNLERDİR!
Sallıtepe, “Çocuklar, gençler hayvanları çok seviyor aslında, onlara korkuyu öğreten bizleriz, yetişkinlerdir.” diyerek, proje sayesinde çocukların hayvan sevgisi ile büyüme fırsatı yakalayacağını ve bir yandan da sorumluluk duygusu kazanacaklarını ifade etti.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.