TURGAY ŞİRİN’DEN ÖĞRENCİLERE BOCCE SAHASI

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2017 - 10:36, Güncelleme: 27.03.2017 - 10:36
 

TURGAY ŞİRİN’DEN ÖĞRENCİLERE BOCCE SAHASI

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin,Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu bahçesineBocce sahası yaptırdı. Sahanın oluşturulmasının ardından kız ve erkek Bocce takımını kuran okul, turnuva çalışmalarına başladı.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekiplerince Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu bahçesine yapılan Bocce sahası, okul yönetimi ve öğrencileri mutlu etti.  Spora verdiği destekle ilgili konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Sahanın kurulmasının ardından okul takımının da kurulmasının ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda hizmetlerimizin ve desteklerimizin sürdürülebilirliği noktasında hem eğitime hem de sportif faaliyetlere katkımızın artarak devam edeceğinin bilinmesini isterim. Bundan sonra değerli sporcu öğrencilerimizden beklentimiz başarılı çalışmalar ortaya koymalarıdır’ dedi. TURNUVALARA KATILACAKLAR Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ali Gökçe de taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı öğrencileri adına memnuniyetini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Sahamızın kurulmasının ardından kız ve erkek Bocce takımını kurduk. Çalışmalarımızı haftanın yedi günü sürdürüyoruz. Düzenlenecek olan turnuvalara en iyi şekilde hazırlanarak başarılı şekilde Turgutlu’muzu temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.  
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin,Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu bahçesineBocce sahası yaptırdı. Sahanın oluşturulmasının ardından kız ve erkek Bocce takımını kuran okul, turnuva çalışmalarına başladı.
Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekiplerince Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu bahçesine yapılan Bocce sahası, okul yönetimi ve öğrencileri mutlu etti.  Spora verdiği destekle ilgili konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin “Sahanın kurulmasının ardından okul takımının da kurulmasının ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda hizmetlerimizin ve desteklerimizin sürdürülebilirliği noktasında hem eğitime hem de sportif faaliyetlere katkımızın artarak devam edeceğinin bilinmesini isterim. Bundan sonra değerli sporcu öğrencilerimizden beklentimiz başarılı çalışmalar ortaya koymalarıdır’ dedi.



TURNUVALARA KATILACAKLAR
Hasan Ferdi Turgutlu Ortaokulu Müdürü Ali Gökçe de taleplerinin kısa sürede yerine getirilmesinden dolayı öğrencileri adına memnuniyetini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Turgay Şirin’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Sahamızın kurulmasının ardından kız ve erkek Bocce takımını kurduk. Çalışmalarımızı haftanın yedi günü sürdürüyoruz. Düzenlenecek olan turnuvalara en iyi şekilde hazırlanarak başarılı şekilde Turgutlu’muzu temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.