TÜRKEŞ'İN AÇTIĞI GEÇİT YIKILDI

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.10.2017 - 11:15, Güncelleme: 19.10.2017 - 11:15
 

TÜRKEŞ'İN AÇTIĞI GEÇİT YIKILDI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan ve 1994 yılında merhum Alparslan Türkeş'in de katıldığı törenle hizmete açılan üst geçit yıkıldı. 
Turgutlu'da gerçekleşecek olan battı-çıktı projesi nedeniyle E-96 Karayolunda devam eden çalışmalar kapsamında Turgutlu Mobil kavşağında bulunan ve açılışı 1994 yılında merhum Alparslan Türkeş tarafından açılışı yapılan üst geçit iş makineleri tarafından yıkıldı. Yıkım öncesi E-96 Karayolu çift taraflı trafiğe kapatılırken araç trafiği Mimar Sinan Caddesi üzerinden verildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı yıkım çalışmasında üst geçit iş makineleri tarafından yıkıldı.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bulunan ve 1994 yılında merhum Alparslan Türkeş'in de katıldığı törenle hizmete açılan üst geçit yıkıldı. 

Turgutlu'da gerçekleşecek olan battı-çıktı projesi nedeniyle E-96 Karayolunda devam eden çalışmalar kapsamında Turgutlu Mobil kavşağında bulunan ve açılışı 1994 yılında merhum Alparslan Türkeş tarafından açılışı yapılan üst geçit iş makineleri tarafından yıkıldı.
Yıkım öncesi E-96 Karayolu çift taraflı trafiğe kapatılırken araç trafiği Mimar Sinan Caddesi üzerinden verildi. Polis ekiplerinin güvenlik önlemleri aldığı yıkım çalışmasında üst geçit iş makineleri tarafından yıkıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.