YEŞİM KEDİYE TURGUTLU’DA MEZAR YAPTIRILDI

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2019 - 11:18, Güncelleme: 11.02.2019 - 11:18
 

YEŞİM KEDİYE TURGUTLU’DA MEZAR YAPTIRILDI

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sosyal medyada ünlenen ve iki hafta önce ölen "Yeşim" isimli kediye, Kasap İkram Korkmazer tarafından mezar yaptırıldı.
Her gün iş yerine gelerek sırasını bekleyen ve et isteyen, bir müşterinin çektiği bu videoyu paylaşmasıyla "sosyal medya fenomeni" haline gelen kedi "Yeşim" için Osmancık Mahallesi'ndeki çiftlik evinde mezar oluşturuldu. Kasap Korkmazer, dünyanın her yerinden mesajlar aldığını, hayvanseverlerin kedinin mezarını görmek istediğini söyledi.  Yeşim’in, dünya çapında tanınan çok farklı bir kedi olduğunu anlatan Korkmazer, şunları kaydetti: "Kedimiz Yeşim yağmurda rahatsızlandı ve öldü. Yeşim ile diyaloğum tıpkı insan gibiydi, birbirimizi anlıyorduk. Anısını yaşatmak için yerini yaptırdık, gül diktik. Şimdi etrafını mermer yaptıracağım. Sosyal medya üzerinden sürekli mesaj atıyorlar 'Bu yaz ziyaretine geleceğiz' diye.   Mezarı ziyaret etmek için ABD, Japonya, Kanada, İspanya, Fransa, Azerbaycan, İran ve diğer birçok ülkeden hayvanseverler buraya gelecek." Korkmazer, "Yeşim"in yavrularını beslediğini de sözlerine ekledi.    
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, sosyal medyada ünlenen ve iki hafta önce ölen "Yeşim" isimli kediye, Kasap İkram Korkmazer tarafından mezar yaptırıldı.
Her gün iş yerine gelerek sırasını bekleyen ve et isteyen, bir müşterinin çektiği bu videoyu paylaşmasıyla "sosyal medya fenomeni" haline gelen kedi "Yeşim" için Osmancık Mahallesi'ndeki çiftlik evinde mezar oluşturuldu. Kasap Korkmazer, dünyanın her yerinden mesajlar aldığını, hayvanseverlerin kedinin mezarını görmek istediğini söyledi. 
Yeşim’in, dünya çapında tanınan çok farklı bir kedi olduğunu anlatan Korkmazer, şunları kaydetti: "Kedimiz Yeşim yağmurda rahatsızlandı ve öldü. Yeşim ile diyaloğum tıpkı insan gibiydi, birbirimizi anlıyorduk. Anısını yaşatmak için yerini yaptırdık, gül diktik. Şimdi etrafını mermer yaptıracağım. Sosyal medya üzerinden sürekli mesaj atıyorlar 'Bu yaz ziyaretine geleceğiz' diye.
 
Mezarı ziyaret etmek için ABD, Japonya, Kanada, İspanya, Fransa, Azerbaycan, İran ve diğer birçok ülkeden hayvanseverler buraya gelecek." Korkmazer, "Yeşim"in yavrularını beslediğini de sözlerine ekledi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.