ZARA SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

TURGUTLU (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.09.2017 - 12:30, Güncelleme: 08.09.2017 - 12:30
 

ZARA SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

 Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. 
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından "Kurtuluş Şenlikleri" kapsamında düzenlenen konserde, Türk Halk Müziği sanatçısı Zara sevilen eserlerini hayranları için seslendirdi. Konserde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Zara'ya çiçek takdim etti. Ayrıca Başkan Ergün ve Başkan Şirin, Zara'ya adının yazılı olduğu 45 numaralı Turgutluspor forması hediye etti. Yapılan konuşmaların ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Zara sevilen eserlerini hayranları için seslendirdi.  Turgutlu İlçesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitler alanından düzenlenen konser'e, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 
 Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi. 



Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından "Kurtuluş Şenlikleri" kapsamında düzenlenen konserde, Türk Halk Müziği sanatçısı Zara sevilen eserlerini hayranları için seslendirdi. Konserde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Zara'ya çiçek takdim etti. Ayrıca Başkan Ergün ve Başkan Şirin, Zara'ya adının yazılı olduğu 45 numaralı Turgutluspor forması hediye etti. Yapılan konuşmaların ardından Türk Halk Müziği sanatçısı Zara sevilen eserlerini hayranları için seslendirdi. 
Turgutlu İlçesi 15 Temmuz Demokrasi Şehitler alanından düzenlenen konser'e, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Turgay Şirin, Daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.