ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE CUMARTESİ GÜNÜ GANDİ’NİN REKORU KIRILACAK

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2017 - 09:57, Güncelleme: 04.07.2017 - 09:57
 

ADALET YÜRÜYÜŞÜNDE CUMARTESİ GÜNÜ GANDİ’NİN REKORU KIRILACAK

‘Adalet Yürüyüşü’ on dokuzuncu gününe girdi. 420 kilometrelik yürüyüşte, bugüne dek yaklaşık 315 kilometre yol katedildi. Dün ise 500 bininci adım atıldı. CHP Manisa Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Manisa’daki ‘Adalet yürüyüşüne’ eşi Didem Özel ile birlikte katıldı. Cumartesi günü Gandi’nin rekoru kırılacak. Pazar günü de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünyanın en büyük yürüyüş eylemine imza atmış olacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası başlatılan ‘adalet yürüyüşü’ on dokuzuncu gününe girdi.'Adalet Yürüyüşü'nün 19'uncu gününde Kocaeli'nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi'nden İzmit'e doğru yürünürken, yürüyüşe katılan yaklaşık 10 bin kişi nedeniyle D-100 karayolunun sağ şeridin de insan seli oluştu.CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı CHP milletvekilleri, adaleti simgeleyen 'Themis' heykelinde olduğu gibi gözlerini bantla kapatarak yürüdü. Polis geniş güvenlik önlemleri alırken, yürüyüşe katılanların yanında tek sıra halinde yürüdü.Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.  “AYAKLARI DERT GÖRMESİN” Adalet Yürüyüşünün 18. gününde Şehzadeler, Yunusemre, Sarıgöl ve Salihli, Kırkağaç ilçelerinden de yürüyüşe katılanlar oldu. Özel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Adalet Yürüyüşünün 18. Gününde Şehzadeler, Yunusemre, Sarıgöl ve Salihli, Kırkağaç ilçelerimizden can dostlarımız geldi ve Adalet için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğluile birlikte yürüdüler. Ayakları dert görmesin” ÖZGÜR ÖZEL’İN EŞİ DİDEM ÖZEL’DE YÜRÜYÜŞTEYDİ CHP’li Özgür Özel’in eşi Didem Özel’de haftasonu Adalet Yürüyüşü’ne katılanlar arasındaydı. Özel sosyal medya hesaplarından şu paylaşımda bulundu:“Bugün yol arkadaşlarımızın arasında 24 yıllık yol ve hayat arkadaşım Didem'de var. Birlikte yürümeye devam ediyoruz.” PAZAR GÜNÜ DÜNYANIN EN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ EYLEMİ VAR CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Adalet Yürüyüşü’nün 19. gününe ilişkin yaptığı açıklamada;  “Adalet Yürüyüşü’nün 19. Gününe bu sabah 8'de başladık. Dün 500 bininci adım atıldı.Cumartesi günü Gandi’nin rekoru kırılacak. Pazar günü de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu dünyanın en büyük yürüyüş eylemine’ imza atmış olacak!Kortej, adalet için adım atanlar, gençler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar derken her geçen gün büyüdükçe büyüyor. 9 Temmuz’da İstanbul’a ulaşacağız. 9 Temmuz'da İstanbul'un Maltepe ilçesinde yapılacak büyük mitingimizde tek bir pankartımız, tek bir sloganımız olacak, o da adalet. Biz bir kez daha adalet bekleyen, adalet arayan herkesi yürüyüşümüze, Maltepe’ye davet ediyoruz. O gün orada  Türk bayrağı dışında bayrak olmayacak, adalet dışında pankart olmayacak, hak, hukuk, adalet dışında slogan olmayacak. Tek bir amacımız var, bu ülkeye adaleti getirmek. Ülkemiz çok acılar çekti. Nereden gelirse gelsin, zulmün, haksızlığın karşısındayız, karşısında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, adalet için yürüyoruz.İnancımız tam. Biliyoruz ki bu ülkeye her ne pahasına olursa olsun adaleti getireceğiz” görüşlerine yer verdi.    
‘Adalet Yürüyüşü’ on dokuzuncu gününe girdi. 420 kilometrelik yürüyüşte, bugüne dek yaklaşık 315 kilometre yol katedildi. Dün ise 500 bininci adım atıldı. CHP Manisa Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Manisa’daki ‘Adalet yürüyüşüne’ eşi Didem Özel ile birlikte katıldı. Cumartesi günü Gandi’nin rekoru kırılacak. Pazar günü de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dünyanın en büyük yürüyüş eylemine imza atmış olacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde, partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanması sonrası başlatılan ‘adalet yürüyüşü’ on dokuzuncu gününe girdi.'Adalet Yürüyüşü'nün 19'uncu gününde Kocaeli'nin Kartepe İlçesi Eşme Mahallesi'nden İzmit'e doğru yürünürken, yürüyüşe katılan yaklaşık 10 bin kişi nedeniyle D-100 karayolunun sağ şeridin de insan seli oluştu.CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ve bazı CHP milletvekilleri, adaleti simgeleyen 'Themis' heykelinde olduğu gibi gözlerini bantla kapatarak yürüdü. Polis geniş güvenlik önlemleri alırken, yürüyüşe katılanların yanında tek sıra halinde yürüdü.Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.


 “AYAKLARI DERT GÖRMESİN”
Adalet Yürüyüşünün 18. gününde Şehzadeler, Yunusemre, Sarıgöl ve Salihli, Kırkağaç ilçelerinden de yürüyüşe katılanlar oldu. Özel sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “Adalet Yürüyüşünün 18. Gününde Şehzadeler, Yunusemre, Sarıgöl ve Salihli, Kırkağaç ilçelerimizden can dostlarımız geldi ve Adalet için Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğluile birlikte yürüdüler. Ayakları dert görmesin”



ÖZGÜR ÖZEL’İN EŞİ DİDEM ÖZEL’DE YÜRÜYÜŞTEYDİ
CHP’li Özgür Özel’in eşi Didem Özel’de haftasonu Adalet Yürüyüşü’ne katılanlar arasındaydı. Özel sosyal medya hesaplarından şu paylaşımda bulundu:“Bugün yol arkadaşlarımızın arasında 24 yıllık yol ve hayat arkadaşım Didem'de var. Birlikte yürümeye devam ediyoruz.”






PAZAR GÜNÜ DÜNYANIN EN BÜYÜK YÜRÜYÜŞ EYLEMİ VAR
CHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel Adalet Yürüyüşü’nün 19. gününe ilişkin yaptığı açıklamada;  “Adalet Yürüyüşü’nün 19. Gününe bu sabah 8'de başladık. Dün 500 bininci adım atıldı.Cumartesi günü Gandi’nin rekoru kırılacak. Pazar günü de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu dünyanın en büyük yürüyüş eylemine’ imza atmış olacak!Kortej, adalet için adım atanlar, gençler, çocuklar, kadınlar, yaşlılar derken her geçen gün büyüdükçe büyüyor. 9 Temmuz’da İstanbul’a ulaşacağız. 9 Temmuz'da İstanbul'un Maltepe ilçesinde yapılacak büyük mitingimizde tek bir pankartımız, tek bir sloganımız olacak, o da adalet. Biz bir kez daha adalet bekleyen, adalet arayan herkesi yürüyüşümüze, Maltepe’ye davet ediyoruz. O gün orada  Türk bayrağı dışında bayrak olmayacak, adalet dışında pankart olmayacak, hak, hukuk, adalet dışında slogan olmayacak. Tek bir amacımız var, bu ülkeye adaleti getirmek. Ülkemiz çok acılar çekti. Nereden gelirse gelsin, zulmün, haksızlığın karşısındayız, karşısında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız için, geleceğimiz için, adalet için yürüyoruz.İnancımız tam. Biliyoruz ki bu ülkeye her ne pahasına olursa olsun adaleti getireceğiz” görüşlerine yer verdi.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.