AK PARTİ'DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ UZATILDI

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.04.2018 - 18:22, Güncelleme: 29.04.2018 - 18:22
 

AK PARTİ'DE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ UZATILDI

Manisa'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için şu ana kadar 70 başvuru yapıldı AK Parti Manisa İl Başkanlığı, 27. dönem AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurularının 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını duyurdu. AK Parti Manisa İl Seçim İşleri Başkanı Ataman Taydaş tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Genel merkezimizden gelen talimat doğrultusunda, 27. dönem aday adaylığı başvuru süresi uzatılmıştır. Buna istinaden başvurular 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 19.00’a uzatılırken teşkilat temayül yoklaması da 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10.00 ile 16.00 arasına alınmıştır. Şu ana kadar aday adaylığı başvuru sayımız 70’e ulaşmış bulunmaktadır.”  

Manisa'da AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için şu ana kadar 70 başvuru yapıldı

AK Parti Manisa İl Başkanlığı, 27. dönem AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurularının 2 Mayıs Çarşamba gününe kadar uzatıldığını duyurdu. AK Parti Manisa İl Seçim İşleri Başkanı Ataman Taydaş tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Genel merkezimizden gelen talimat doğrultusunda, 27. dönem aday adaylığı başvuru süresi uzatılmıştır. Buna istinaden başvurular 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 19.00’a uzatılırken teşkilat temayül yoklaması da 5 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 10.00 ile 16.00 arasına alınmıştır. Şu ana kadar aday adaylığı başvuru sayımız 70’e ulaşmış bulunmaktadır.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.