AÖF’LİLER HAFTA SONU TER DÖKTÜ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2017 - 08:00, Güncelleme: 16.01.2017 - 08:00
 

AÖF’LİLER HAFTA SONU TER DÖKTÜ

2017 yılının ilk AÖF sınavı 14–15 Ocak tarihlerinde düzenlendi. Yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin girdiği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Final Sınavı sonrası ‘sonuçları ne zaman açıklanacak?’ sorusu merak konusu oldu.
Güz ve bahar dönemi olmak üzere iki dönemden oluşan AÖF sınavlarında her dönemde vize ve final sınavları olmak üzere iki sınav yapılmaktadır. 2 gün boyunca, 4 oturumda gerçekleşen Anadolu Üniversitesi 2016-2017 yılı Açıköğretim Programları Güz Dönemi final sınavlarına giren yaklaşık 1,5 milyon öğrenci ter döktü.   AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? AÖF güz dönemi final sınavları için geçtiğimiz hafta sonu binlerce aday sınava girdi. Sınavın ardından ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başlayan adaylar tahmini tarihi aratmaya başladı. Geçtiğimiz sınavlarda sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanmıştı. Bu nedenle AÖF sınav sonuçlarının 30 Ocak tarihine kadar açıklanması bekleniyor.   AÖF SINAV TAKVİMİ AÖF Bahar Dönemi vize sınavları 15 Nisan cumartesi ve 16 Nisan pazar günü iki oturumlu yapılacak. Bahar Dönemi finalleri 27 Mayıs cumartesi ve 28 Mayıs pazar günü iki oturumlu yapılacak. 2016-2017 Öğretim Yılı AÖF tek ders sınavı ise 22 Temmuz cumartesi günü yapılacak.   AÖF TEK DERS SINAV DÖNEMİ SONA ERDİ Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Sisteme kayıtlı olan 1.5 milyon öğrenciye müjdeli haber verdi. Gündoğan “Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olmasına tek dersi kalan öğrencilerin dönem uzatmamaları için uygulanan tek ders sınavlarının, bu yıldan itibaren üç derse çıkarıldı” dedi ve uyardı: “Bu sistem tüm uygulamalarda geçerli değildir!”   
2017 yılının ilk AÖF sınavı 14–15 Ocak tarihlerinde düzenlendi. Yaklaşık 1,5 milyon öğrencinin girdiği Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Final Sınavı sonrası ‘sonuçları ne zaman açıklanacak?’ sorusu merak konusu oldu.
Güz ve bahar dönemi olmak üzere iki dönemden oluşan AÖF sınavlarında her dönemde vize ve final sınavları olmak üzere iki sınav yapılmaktadır. 2 gün boyunca, 4 oturumda gerçekleşen Anadolu Üniversitesi 2016-2017 yılı Açıköğretim Programları Güz Dönemi final sınavlarına giren yaklaşık 1,5 milyon öğrenci ter döktü.
 
AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
AÖF güz dönemi final sınavları için geçtiğimiz hafta sonu binlerce aday sınava girdi. Sınavın ardından ise sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başlayan adaylar tahmini tarihi aratmaya başladı. Geçtiğimiz sınavlarda sınav sonuçları 15 gün içinde açıklanmıştı. Bu nedenle AÖF sınav sonuçlarının 30 Ocak tarihine kadar açıklanması bekleniyor.
 
AÖF SINAV TAKVİMİ
AÖF Bahar Dönemi vize sınavları 15 Nisan cumartesi ve 16 Nisan pazar günü iki oturumlu yapılacak. Bahar Dönemi finalleri 27 Mayıs cumartesi ve 28 Mayıs pazar günü iki oturumlu yapılacak. 2016-2017 Öğretim Yılı AÖF tek ders sınavı ise 22 Temmuz cumartesi günü yapılacak.
 
AÖF TEK DERS SINAV DÖNEMİ SONA ERDİ
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, Sisteme kayıtlı olan 1.5 milyon öğrenciye müjdeli haber verdi. Gündoğan “Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültelerinden mezun olmasına tek dersi kalan öğrencilerin dönem uzatmamaları için uygulanan tek ders sınavlarının, bu yıldan itibaren üç derse çıkarıldı” dedi ve uyardı: “Bu sistem tüm uygulamalarda geçerli değildir!” 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.