Bakan Çavuşoğlu'ndan kaçırılan 15 Türk denizciyle ilgili flaş açıklama

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.01.2021 - 12:28, Güncelleme: 29.01.2021 - 12:28
 

Bakan Çavuşoğlu'ndan kaçırılan 15 Türk denizciyle ilgili flaş açıklama

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kaçırılan 15 Türk denizciyle ilgili olarak "Boden şirketiyle iletişime geçtik, 15 kardeşimizin de sağlığının iyi olduğunu öğrendik. İnşallah güzel haberleri yakında alacağız." dedi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ortak basın toplantısı düzenledi. KAÇIRILAN TÜRK DENİZCİLER Nijerya'da kaçırılan Türk mürettebatla ilgili dün güzel bir haber aldık. Boden şirketiyle iletişime geçtik, 15 kardeşimizin de sağlığının iyi olduğunu öğrendik. İnşallah güzel haberleri yakında alacağız. Gemide 3 mürettebatımız vardı, yeni ekip dün bölgeye ulaştı. Maalesef Azerbaycanlı bir kardeşimiz öldürülmüştü, THY ile Bakü'ye cenazesi gönderildi.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Gabo'na bir heyet gönderiyoruz, bu korsanların saldırısı ilk değil, son da olmayacak gibi. Gemilere yönelik, çünkü gemi bizim değil ama personel bizim, bunu diğer ülkelerle ele alacağız.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kaçırılan 15 Türk denizciyle ilgili olarak "Boden şirketiyle iletişime geçtik, 15 kardeşimizin de sağlığının iyi olduğunu öğrendik. İnşallah güzel haberleri yakında alacağız." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif, ortak basın toplantısı düzenledi.

KAÇIRILAN TÜRK DENİZCİLER

Nijerya'da kaçırılan Türk mürettebatla ilgili dün güzel bir haber aldık. Boden şirketiyle iletişime geçtik, 15 kardeşimizin de sağlığının iyi olduğunu öğrendik. İnşallah güzel haberleri yakında alacağız. Gemide 3 mürettebatımız vardı, yeni ekip dün bölgeye ulaştı. Maalesef Azerbaycanlı bir kardeşimiz öldürülmüştü, THY ile Bakü'ye cenazesi gönderildi.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Gabo'na bir heyet gönderiyoruz, bu korsanların saldırısı ilk değil, son da olmayacak gibi. Gemilere yönelik, çünkü gemi bizim değil ama personel bizim, bunu diğer ülkelerle ele alacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.