Bakan Pakdemirli Manisa'ya geliyor

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2020 - 16:58, Güncelleme: 03.07.2020 - 16:58
 

Bakan Pakdemirli Manisa'ya geliyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Manisa'ya geliyor.
Bakan Pakdemirli'nin programı netleşti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Pazartesi günü Manisa'ya geliyor. MANİSA PROGRAMI 6 Temmuz Pazartesi günü Manisa'yı ziyaret edecek Bakan Pakdemirli saat 11.30 ile 14.00 arasında Valiliği ziyaret edip belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştirecek. Bakan Pakdemirli saat 14.00 - 16.00 arasında Ticaret ve Sanayi Odasında, Ziraat Odası Başkanları ve tarımla ilgili STK'larla toplantı yapacak. Saat 16.15'te Spil Dağında incelemelerde bulunacak Pakdemirli, Alaşehir'e geçecek. TARİŞ işletmesini ziyaret edecek olan Pakdemirli saat 20.00 sıralarında Alaşehir'den İzmir'e geçecek.
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Manisa'ya geliyor.

Bakan Pakdemirli'nin programı netleşti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Pazartesi günü Manisa'ya geliyor.

MANİSA PROGRAMI

6 Temmuz Pazartesi günü Manisa'yı ziyaret edecek Bakan Pakdemirli saat 11.30 ile 14.00 arasında Valiliği ziyaret edip belediye başkanlarıyla toplantı gerçekleştirecek. Bakan Pakdemirli saat 14.00 - 16.00 arasında Ticaret ve Sanayi Odasında, Ziraat Odası Başkanları ve tarımla ilgili STK'larla toplantı yapacak. Saat 16.15'te Spil Dağında incelemelerde bulunacak Pakdemirli, Alaşehir'e geçecek. TARİŞ işletmesini ziyaret edecek olan Pakdemirli saat 20.00 sıralarında Alaşehir'den İzmir'e geçecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.