BEDELLİ ASKERLİKTE MERAK EDİLEN TARİH BELLİ OLDU

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2018 - 18:06, Güncelleme: 07.11.2018 - 18:06
 

BEDELLİ ASKERLİKTE MERAK EDİLEN TARİH BELLİ OLDU

Bedelli askerlikte merak edilen tarih belli oldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bedelli askerlik için eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç Aralık ayının başında tamamen açıklanacak" dedi.
Bedelli askerlikte 633 bin 844 vatandaş müracaatlarını tamamladı. Geçen Pazar başvuru işlemleri sona erdi. Gözler bedelli askerlikte 4. celp dönemine çevrildi. Yüz binlerce kişi konu hakkında bilgi almaya çalışırken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan açıklama geldi. Bakan Akar, "Bedelli askerlik için eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç Aralık ayının başında tamamen açıklanacak" dedi.   "633 BİN 844 VATANDAŞIMIZ BAŞVURDU" Bakan Akar, "Bedelli askerlikte 633 bin 844 vatandaşımız müracaatlarını tamamladı, paralarını yatırdı ve eğitim konusunda planlamaya dahil edildi. Bedelli askerlik eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç Aralık ayının başında tamamen açıklanacak." dedi. HABERLER.COM  
Bedelli askerlikte merak edilen tarih belli oldu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Bedelli askerlik için eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç Aralık ayının başında tamamen açıklanacak" dedi.
Bedelli askerlikte 633 bin 844 vatandaş müracaatlarını tamamladı. Geçen Pazar başvuru işlemleri sona erdi. Gözler bedelli askerlikte 4. celp dönemine çevrildi. Yüz binlerce kişi konu hakkında bilgi almaya çalışırken Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan açıklama geldi. Bakan Akar, "Bedelli askerlik için eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç Aralık ayının başında tamamen açıklanacak" dedi.
 
"633 BİN 844 VATANDAŞIMIZ BAŞVURDU"
Bakan Akar, "Bedelli askerlikte 633 bin 844 vatandaşımız müracaatlarını tamamladı, paralarını yatırdı ve eğitim konusunda planlamaya dahil edildi. Bedelli askerlik eğitim tarihleri ve eğitim yerleri en geç Aralık ayının başında tamamen açıklanacak." dedi. HABERLER.COM
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.