BEDELLİ ASKERLİKTE TARİHLER DEĞİŞTİ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.03.2019 - 12:14, Güncelleme: 01.03.2019 - 12:14
 

BEDELLİ ASKERLİKTE TARİHLER DEĞİŞTİ

Bedelli askerlik hizmeti kapsamında, 16'ncı ve 19'uncu dönemlerde temel eğitim görecek yükümlülerin celp tarihlerinde değişiklik yapıldı.
Milli Savunma Bakanlığı tarafından, bedelli askerlik kapsamında 16'ncı ve 19'uncu dönemlerde eğitim görecek yükümlülerin celp tarihlerinde değişiklik yapıldığı açıklandı. SEVK TARİHLERİ 3 VE 22 NİSAN OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ Buna göre 16. dönem için sevk tarihi 30 Mart'tan 3 Nisan'a çekildi. 19. dönem için 20 Nisan'da başlayan sevk tarihi 22 Nisan olarak değiştirildi. Milli Savunma Bakanlığının açıklamaları şöyle:
Bedelli askerlik hizmeti kapsamında, 16'ncı ve 19'uncu dönemlerde temel eğitim görecek yükümlülerin celp tarihlerinde değişiklik yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı tarafından, bedelli askerlik kapsamında 16'ncı ve 19'uncu dönemlerde eğitim görecek yükümlülerin celp tarihlerinde değişiklik yapıldığı açıklandı.

SEVK TARİHLERİ 3 VE 22 NİSAN OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ
Buna göre 16. dönem için sevk tarihi 30 Mart'tan 3 Nisan'a çekildi. 19. dönem için 20 Nisan'da başlayan sevk tarihi 22 Nisan olarak değiştirildi.

Milli Savunma Bakanlığının açıklamaları şöyle:
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.