BENZİN VE MOTORİNDEN SONRA LPG'YE DE ZAM

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2019 - 16:54, Güncelleme: 15.01.2019 - 16:54
 

BENZİN VE MOTORİNDEN SONRA LPG'YE DE ZAM

Benzin ve motorinden sonra oto gaza da zam geldi. LPG'ye bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 6 kuruş zam yapılacak.
Benzinin litre fiyatına 16 kuruş, motorinin litre fiyatına 20 kuruş yapılan zammın ardından bir zam da LPG'ye geldi. Bu gece yarısından itibaren LPG'ye 6 kuruş zam yapıldı. Yapılan zam pompa fiyatlarına yansıyacak. EPGİS AÇIKLAMA YAPTI Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) LPG zammını Twitter hesabından duyurdu. EPGİS'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "16 Ocak tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG oto gazda 6 kuruş pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" denildi. İSTANBUL VE İZMİR'DE LPG FİYATI 3,58 LİRAYA YÜKSELECEK Zammın ardından otogaz litre satış fiyatları da İstanbul ve İzmir'de ortalama 3,52 liradan 3,58 liraya, Ankara'da ise 3,57 liradan 3,63 liraya yükselecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.  
Benzin ve motorinden sonra oto gaza da zam geldi. LPG'ye bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 6 kuruş zam yapılacak.
Benzinin litre fiyatına 16 kuruş, motorinin litre fiyatına 20 kuruş yapılan zammın ardından bir zam da LPG'ye geldi. Bu gece yarısından itibaren LPG'ye 6 kuruş zam yapıldı. Yapılan zam pompa fiyatlarına yansıyacak.
EPGİS AÇIKLAMA YAPTI
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) LPG zammını Twitter hesabından duyurdu. EPGİS'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"16 Ocak tarihinden itibaren geçerli olmak üzere LPG oto gazda 6 kuruş pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur" denildi.

İSTANBUL VE İZMİR'DE LPG FİYATI 3,58 LİRAYA YÜKSELECEK
Zammın ardından otogaz litre satış fiyatları da İstanbul ve İzmir'de ortalama 3,52 liradan 3,58 liraya, Ankara'da ise 3,57 liradan 3,63 liraya yükselecek. Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.