Benzin ve Motorine Çifte Zam Geliyor

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2019 - 17:23, Güncelleme: 14.01.2019 - 17:23
 

Benzin ve Motorine Çifte Zam Geliyor

Benzin ve motorin fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacak. Benzinin litre fiyatı 16 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 20 kuruş artacak.
Benzine 16 motorine ise 20 kuruş zam yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) kaynaklarından edinilen bilgiye göre, zam kararı bu gece yarısından itibaren uygulamaya geçecek. ZAMMI TETİKLEYEN UNSURLAR Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatlarındaki artış, yurt içinde de dolar kurunun yükselmesi, pompa fiyatlarında zammı tetikleyen unsurlar olarak gösteriliyor. FİYATLAR ARTTI Aralık ayında 50 dolar düzeyinde olan brent petrol 60 doları aşarken, uluslararası piyasalarda metrik ton benzinin fiyatı 20 dolar, motorinin fiyatı ise 15 dolar arttı. SALI GÜNÜ ZAM GELMİŞTİ Son olarak geçen Salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin 18 kuruş artmıştı.-HABERLER.COM    
Benzin ve motorin fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacak. Benzinin litre fiyatı 16 kuruş, motorinin litre fiyatı ise 20 kuruş artacak.

Benzine 16 motorine ise 20 kuruş zam yapıldı. Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) kaynaklarından edinilen bilgiye göre, zam kararı bu gece yarısından itibaren uygulamaya geçecek.

ZAMMI TETİKLEYEN UNSURLAR
Brent petrol ve uluslararası piyasalarda ürün fiyatlarındaki artış, yurt içinde de dolar kurunun yükselmesi, pompa fiyatlarında zammı tetikleyen unsurlar olarak gösteriliyor.

FİYATLAR ARTTI
Aralık ayında 50 dolar düzeyinde olan brent petrol 60 doları aşarken, uluslararası piyasalarda metrik ton benzinin fiyatı 20 dolar, motorinin fiyatı ise 15 dolar arttı.

SALI GÜNÜ ZAM GELMİŞTİ
Son olarak geçen Salı günü benzinin litre fiyatı 17, motorinin 18 kuruş artmıştı.-HABERLER.COM
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.