BİNALİ YILDIRIM'DAN ZEHİRLENME AÇIKLANMASI

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2017 - 12:30, Güncelleme: 20.06.2017 - 12:30
 

BİNALİ YILDIRIM'DAN ZEHİRLENME AÇIKLANMASI

Başbakan Binali Yıldırım, kışlada asker zehirlenmeleriyle ilgili açıklamada bulundu. Yıldırım gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi
Başbakan Binali Yıldırım, Manisa'da art arda gerçekleşen asker zehirlenmeleri vakalarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Kışlalara gıda alımını kamu  ihalelerinin dışına çıkaracağız. Nasıl alım yapılacağı detayını Milli Savunma  Bakanlığı belirleyecek ama pazarlık usulü ile olabilir. Asıl önemlisi şu anda  bazı şüpheler var, onların üzerine gitmek. Bu tür olayların yaşanmaması için  ilave tedbirler alınacak." ifadelerine yer verdi.Başbakan Binali Yıldırım, Atina temaslarını tamamlamasının ardından Gümülcine'ye  giderken medya temsilcilerinin sorularını yanıtladı.    
Başbakan Binali Yıldırım, kışlada asker zehirlenmeleriyle ilgili açıklamada bulundu. Yıldırım gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi
Başbakan Binali YıldırımManisa'da art arda gerçekleşen asker zehirlenmeleri vakalarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Kışlalara gıda alımını kamu  ihalelerinin dışına çıkaracağız. Nasıl alım yapılacağı detayını Milli Savunma  Bakanlığı belirleyecek ama pazarlık usulü ile olabilir. Asıl önemlisi şu anda  bazı şüpheler var, onların üzerine gitmek. Bu tür olayların yaşanmaması için  ilave tedbirler alınacak." ifadelerine yer verdi.Başbakan Binali Yıldırım, Atina temaslarını tamamlamasının ardından Gümülcine'ye  giderken medya temsilcilerinin sorularını yanıtladı.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.