BU HAFTA KDV SIFIRA DÜŞÜRÜLECEK

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2019 - 16:13, Güncelleme: 10.02.2019 - 16:13
 

BU HAFTA KDV SIFIRA DÜŞÜRÜLECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rami Kışlasına İstanbul’un en büyük kütüphanesini yapılacağını ve kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacağını müjdeledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi temel atma törenine katıldı. “İSTANBUL'UN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ YAPIYORUZ” Konuşmasında iki müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rami Kışlası'nı da İstanbul'un en büyük kütüphanesi yapıyoruz. İnşallah hedef 6 milyon ciltlik bir kütüphaneyi İstanbulumuza kazandırmak” dedi. “KİTAPTA, DERGİDE, GAZETEDE KDV OLMAYACAK” Bu hafta Meclis'te görüşülecek bir kanunla kitapta ve süreli yayınlarda KDV'nin sıfıra düşürülmesinin genişletileceğini aktaran Erdoğan, “Artık kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak. Amacımız daha çok okuyan bir toplumun inşasına katkıda bulunmaktır” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rami Kışlasına İstanbul’un en büyük kütüphanesini yapılacağını ve kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacağını müjdeledi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taksim Meydanı'nda Atatürk Kültür Merkezi temel atma törenine katıldı.

“İSTANBUL'UN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ YAPIYORUZ”
Konuşmasında iki müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rami Kışlası'nı da İstanbul'un en büyük kütüphanesi yapıyoruz. İnşallah hedef 6 milyon ciltlik bir kütüphaneyi İstanbulumuza kazandırmak” dedi.








“KİTAPTA, DERGİDE, GAZETEDE KDV OLMAYACAK”
Bu hafta Meclis'te görüşülecek bir kanunla kitapta ve süreli yayınlarda KDV'nin sıfıra düşürülmesinin genişletileceğini aktaran Erdoğan, “Artık kitapta, dergide, gazetede KDV olmayacak. Amacımız daha çok okuyan bir toplumun inşasına katkıda bulunmaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.