CARETTA CARETTALAR YUMURTALARINI BIRAKTI

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2017 - 10:24, Güncelleme: 20.06.2017 - 10:24
 

CARETTA CARETTALAR YUMURTALARINI BIRAKTI

Antalya'nın Alanya ilçesinde, sahile çıkan caretta carettalar yumurtalarını bırakmaya başladı. 
Alanya’nın Demirtaş sahiline çıkan caretta carettalar, yumurta bırakmaya başladı. Demirtaş güvenlik noktası karşısında sahile çıkan caretta caretta, önce kendisine uygun bir yer buldu, ardından kumda eşelenerek yumurtasını oraya bıraktı. Sevimli caretta yumurtlamasının ardından hızla kumsaldan uzaklaştı. Vatandaşların yürüyüş ve piknik yaptığı bir alanda görülen carettanın yumurtlama anı ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi. Caretta carettanın sahilden ayrılmasının ardından vatandaşlar yumurta bırakılan alanı taşla çevirdi.
Antalya'nın Alanya ilçesinde, sahile çıkan caretta carettalar yumurtalarını bırakmaya başladı. 

Alanya’nın Demirtaş sahiline çıkan caretta carettalar, yumurta bırakmaya başladı. Demirtaş güvenlik noktası karşısında sahile çıkan caretta caretta, önce kendisine uygun bir yer buldu, ardından kumda eşelenerek yumurtasını oraya bıraktı. Sevimli caretta yumurtlamasının ardından hızla kumsaldan uzaklaştı. Vatandaşların yürüyüş ve piknik yaptığı bir alanda görülen carettanın yumurtlama anı ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.
Caretta carettanın sahilden ayrılmasının ardından vatandaşlar yumurta bırakılan alanı taşla çevirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.