DENİZLİLİ MUHTARDAN MERHAMET DOLU HAREKET

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2016 - 11:58, Güncelleme: 31.12.2016 - 11:58
 

DENİZLİLİ MUHTARDAN MERHAMET DOLU HAREKET

Denizli’de Çivril İlçesi muhtarı, ilçe merkezindeki okullarda eğitim gören taşımalı öğrencilerin servis beklediği durağa soba kurdu. 
Çivril İlçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Tokça mahallesinden her gün Çivril’e gelen öğrencilerin beklediği otobüs durağında sabahın erken saatlerinde servis bekleyen öğrencilerin üşüdüğünü gören muhtar Emin Öztürk otobüs durağını naylon ve brandalar ile kapatarak içine soba kurdu. Her gün sabah namazından sonra durağa giderek sobayı yakan muhtar Öztürk öğrenciler gelinceye kadar durakta bekleyerek sobanın yanık kalmasını sağlıyor. Öğrenciler servise bindikten sonra evine giden muhtar Emin Öztürk “mahallemiz rakım olarak Çivril’den yüksek ve iklim olarak daha sert. Sabahları çocuklarımız durakta beklerken çok üşüyorlardı. Bende onlar okuldayken durağın etrafını kapattım sonrada içine soba kurdum. Her gün sabah onlar gelmeden gelip sobayı yakıyorum. İçerisi çok sıcak olmasa da en azında sabahın ayazını kesiyor ve daha sıcak bir ortamda bekliyorlar” dedi.
Denizli’de Çivril İlçesi muhtarı, ilçe merkezindeki okullarda eğitim gören taşımalı öğrencilerin servis beklediği durağa soba kurdu. 
Çivril İlçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Tokça mahallesinden her gün Çivril’e gelen öğrencilerin beklediği otobüs durağında sabahın erken saatlerinde servis bekleyen öğrencilerin üşüdüğünü gören muhtar Emin Öztürk otobüs durağını naylon ve brandalar ile kapatarak içine soba kurdu. Her gün sabah namazından sonra durağa giderek sobayı yakan muhtar Öztürk öğrenciler gelinceye kadar durakta bekleyerek sobanın yanık kalmasını sağlıyor.
Öğrenciler servise bindikten sonra evine giden muhtar Emin Öztürk “mahallemiz rakım olarak Çivril’den yüksek ve iklim olarak daha sert. Sabahları çocuklarımız durakta beklerken çok üşüyorlardı. Bende onlar okuldayken durağın etrafını kapattım sonrada içine soba kurdum. Her gün sabah onlar gelmeden gelip sobayı yakıyorum. İçerisi çok sıcak olmasa da en azında sabahın ayazını kesiyor ve daha sıcak bir ortamda bekliyorlar” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.