Doludan korumak için aracının üstüne Türk bayrağı örttü

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2020 - 18:09, Güncelleme: 08.10.2020 - 18:09
 

Doludan korumak için aracının üstüne Türk bayrağı örttü

İstanbul'da bugün gerçekleşmesi beklenen dolu yağışı öncesi aracının üzerini Türk bayrağıyla örten şahıs, yoldan geçen vatandaşın tepkisini çekti. O anları cep telefonuna kaydeden vatandaş, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından başta İstanbul olmak üzere çevre iller için şiddetli dolu uyarısında bulunulmuştu. Uyarıların ardından otomobillerinin zarar görmesini engellemek isteyen vatandaşlar, kendi imkanlarıyla önlemlerini aldı. BAZILARI ÖNLEM OLAYINI ABARTTI Önlem olayını abartan bir kişi, dolu yağışından korumak için aracının üzerine dev Türk bayrağı örttü. Bu esnada oradan geçmekten olan başka bir vatandaş ise şahit olduğu olaya sinirlenerek araç sahibine tepki gösterdi. BAYRAĞI ARACIN ÜZERİNDEN KALDIRMASINI İSTEDİ O anları kayda alan vatandaş, aracının üzerine Türk bayrağını örten kişiden bayrağı kaldırmasını istedi. Sosyal medyada paylaşan video kısa sürede çok sayıda paylaşım ve yorum aldı.

İstanbul'da bugün gerçekleşmesi beklenen dolu yağışı öncesi aracının üzerini Türk bayrağıyla örten şahıs, yoldan geçen vatandaşın tepkisini çekti. O anları cep telefonuna kaydeden vatandaş, görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından başta İstanbul olmak üzere çevre iller için şiddetli dolu uyarısında bulunulmuştu. Uyarıların ardından otomobillerinin zarar görmesini engellemek isteyen vatandaşlar, kendi imkanlarıyla önlemlerini aldı.

BAZILARI ÖNLEM OLAYINI ABARTTI

Önlem olayını abartan bir kişi, dolu yağışından korumak için aracının üzerine dev Türk bayrağı örttü. Bu esnada oradan geçmekten olan başka bir vatandaş ise şahit olduğu olaya sinirlenerek araç sahibine tepki gösterdi.

BAYRAĞI ARACIN ÜZERİNDEN KALDIRMASINI İSTEDİ

O anları kayda alan vatandaş, aracının üzerine Türk bayrağını örten kişiden bayrağı kaldırmasını istedi. Sosyal medyada paylaşan video kısa sürede çok sayıda paylaşım ve yorum aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.