Ege'de korkutan deprem!

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2020 - 17:32, Güncelleme: 17.12.2020 - 17:32
 

Ege'de korkutan deprem!

Ege Denizi'nde Girit Adası yakınlarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin Muğla'nın Bodrum ve Datça ilçelerinde de hissedildiği öğrenildi.
Ege Denizi'nde Girit Adası yakınlarında saat 16.36'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin 5.54 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.   Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 16.36 sularında Ege Denizi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Yunanistan Lasithi'ye 28.4 kilometre uzaklıkta olduğu ve yerin 5.5 kilometre altında gerçekleştiği belirlendi.
Ege Denizi'nde Girit Adası yakınlarında saat 16.36'da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin Muğla'nın Bodrum ve Datça ilçelerinde de hissedildiği öğrenildi.

Ege Denizi'nde Girit Adası yakınlarında saat 16.36'da 4,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD, depremin 5.54 kilometre derinlikte meydana geldiğini duyurdu.


 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 16.36 sularında Ege Denizi'nde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünün Yunanistan Lasithi'ye 28.4 kilometre uzaklıkta olduğu ve yerin 5.5 kilometre altında gerçekleştiği belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.