Ege'de korkutan deprem!

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.12.2020 - 16:54, Güncelleme: 30.12.2020 - 16:54
 

Ege'de korkutan deprem!

Başta İzmir ve Kuşadası olmak üzere Ege'nin çeşitli bölgelerinden hissedilen 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Ege Denizi'nde bugün saat 16.40'ta bir deprem oldu. 4.5 büyüklüğündeki sarsıntının İzmir ve çevre illerde hissedildi. Merkez üssü Yunanistan'ın Samos Adası'na 23 kilometre uzaklıkta olan depremin derinliği ise 5 kilometre olarak açıklandı. Depremin merkez üssü ayrıca, Ekim ayında Seferihisar ve Yunanistan'ın Samos Adası arasındaki bölgede meydana gelen büyük depreme oldukça yakın.
Başta İzmir ve Kuşadası olmak üzere Ege'nin çeşitli bölgelerinden hissedilen 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

Ege Denizi'nde bugün saat 16.40'ta bir deprem oldu. 4.5 büyüklüğündeki sarsıntının İzmir ve çevre illerde hissedildi.

Merkez üssü Yunanistan'ın Samos Adası'na 23 kilometre uzaklıkta olan depremin derinliği ise 5 kilometre olarak açıklandı.

Depremin merkez üssü ayrıca, Ekim ayında Seferihisar ve Yunanistan'ın Samos Adası arasındaki bölgede meydana gelen büyük depreme oldukça yakın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.