Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Ödenecek?

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2018 - 07:40, Güncelleme: 14.05.2018 - 07:40
 

Emekli İkramiyeleri Ne Zaman Ödenecek?

Bakan açıkladı! Haziran ayının ilk haftasında ödenecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilere bin liralık bayram ikramiyesinin haziran ayının ilk haftasında ödeneceğini bildirdi. Hem Fırat Kalkanı Operasyonu hem de reformlara devam ettiklerini bildiren Bakan Sarıeroğlu, "Emeklilerimize inşallah Haziran ayının ilk haftasında ödemelerimizi gerçekleştireceğiz. Emeklilerimize hem Ramazan hem de Kurban Bayramı`nda biner TL ikramiye ile ilgili çok güçlü adımı atmış durumdayız. 3-4 aydır gündemimizdeydi. Taşeron ile ilgili süreci yürüttük. Allah`a hamdolsun kadro konusunda da önemli bir adımı titizlikle gerçekleştirdik. 900 bine yakın kardeşimizin şu anda istihdamlarıyla ilgili süreçleri tamamlamış durumdayız
Bakan açıkladı! Haziran ayının ilk haftasında ödenecek
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, emeklilere bin liralık bayram ikramiyesinin haziran ayının ilk haftasında ödeneceğini bildirdi.

Hem Fırat Kalkanı Operasyonu hem de reformlara devam ettiklerini bildiren Bakan Sarıeroğlu, "Emeklilerimize inşallah Haziran ayının ilk haftasında ödemelerimizi gerçekleştireceğiz.

Emeklilerimize hem Ramazan hem de Kurban Bayramı`nda biner TL ikramiye ile ilgili çok güçlü adımı atmış durumdayız.

3-4 aydır gündemimizdeydi. Taşeron ile ilgili süreci yürüttük.

Allah`a hamdolsun kadro konusunda da önemli bir adımı titizlikle gerçekleştirdik.

900 bine yakın kardeşimizin şu anda istihdamlarıyla ilgili süreçleri tamamlamış durumdayız
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.