ESAD'TAN TARİHİ SÖYLEM!

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2017 - 09:37, Güncelleme: 09.01.2017 - 09:37
 

ESAD'TAN TARİHİ SÖYLEM!

Beşar Esad, Kazakistan'ın Astana kentinde yapılacak olan görüşmelerde her konuyu görüşebileceğini söyledi.
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Kazakistan'ın Astana kentinde yapılması beklenen barış görüşmelerinde her konuyu müzakere etmeye hazır olduğunu söyledi. "MASADA KİMLER OLDUĞUNU HENÜZ BİLMİYORUZ" Esad, Kazakistan görüşmelerine kimlerin katılacağı yönünde gelen bir soruya, "Masada karşı taraftan kimler olacak, henüz bilmiyoruz." şeklinde yanıt verdi. Şam'da yaşanan su krizine de değinen Esad, Şam'ın başlıca su kaynaklarının işgal edildiğini ve ordunun görevinin bunları geri almak olduğunu söyledi.
Beşar Esad, Kazakistan'ın Astana kentinde yapılacak olan görüşmelerde her konuyu görüşebileceğini söyledi.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Kazakistan'ın Astana kentinde yapılması beklenen barış görüşmelerinde her konuyu müzakere etmeye hazır olduğunu söyledi.

"MASADA KİMLER OLDUĞUNU HENÜZ BİLMİYORUZ"

Esad, Kazakistan görüşmelerine kimlerin katılacağı yönünde gelen bir soruya, "Masada karşı taraftan kimler olacak, henüz bilmiyoruz." şeklinde yanıt verdi.

Şam'da yaşanan su krizine de değinen Esad, Şam'ın başlıca su kaynaklarının işgal edildiğini ve ordunun görevinin bunları geri almak olduğunu söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.