FACEBOOK'TA YENİ DÖNEM BAŞLADI

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2017 - 10:56, Güncelleme: 12.02.2017 - 10:56
 

FACEBOOK'TA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Facebook, beta kullanıcılarına getirdiği yeni güncelleme ile Instagram'daki gibi keşfet özelliğini devreye soktu.
Facebook, güncellemeyi şimdilik beta kullanıcılarına sundu. Instagram'ın keşfet bölümü gibi çalışan bu bölümde sizin beğendiğiniz sayfa ve paylaşımlara göre sayfa veya paylaşımlar öneriliyor. Güncellemenin ardından ekranın alt tarafında Ana Sayfa ve Keşfet diye iki bölüm çıkıyor. Bu iki alana ekranı sağa veya sola kaydırarak ya da yazıların üzerine tıklayarak geçebiliyorsunuz. Keşfet bölümüne geçtiğinizde ise beğenmemiş olduğunuz ancak hoşunuza gidebilecek paylaşımlar sıralanıyor.  
Facebook, beta kullanıcılarına getirdiği yeni güncelleme ile Instagram'daki gibi keşfet özelliğini devreye soktu.
Facebook, güncellemeyi şimdilik beta kullanıcılarına sundu.

Instagram'ın keşfet bölümü gibi çalışan bu bölümde sizin beğendiğiniz sayfa ve paylaşımlara göre sayfa veya paylaşımlar öneriliyor.

Güncellemenin ardından ekranın alt tarafında Ana Sayfa ve Keşfet diye iki bölüm çıkıyor. Bu iki alana ekranı sağa veya sola kaydırarak ya da yazıların üzerine tıklayarak geçebiliyorsunuz.

Keşfet bölümüne geçtiğinizde ise beğenmemiş olduğunuz ancak hoşunuza gidebilecek paylaşımlar sıralanıyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.