HABERLER YARIŞTI!

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2017 - 12:17, Güncelleme: 09.08.2017 - 12:17
 

HABERLER YARIŞTI!

Türk Gazeteciler aracılığıyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki tanınırlığının artmasını sağlayan Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması’na katılan 115 eserden 23’ü, 11 Ağustos’da ödüllendirilecek.
Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin 22’ncisini düzenlediği ve her yıl hem ulusal hem uluslararası medya temsilcilerinden büyük ilgi gören Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda ödül alacak olan isimler belli oldu. Dünyanın her bir noktasındaki en sıcak gelişmeleri yakından takip ederek, Türkiye'nin uluslararası arenada tanınırlığının artmasına katkı sağlayan 115 eserden 23’ü ödüle layık görüldü. O haberlerde imzası bulunan muhabir ve kameramanlar, BYEGM Basın, Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak tören ile ödüllerini almaya hazırlanıyor. Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Suudi Arabistan’dan yarışmaya katılan isimler için de 9 ayrı kategori bulunuyor. 15 TEMMUZ’U DÜNYAYA ANLATAN ESERLER VAR 22’nci Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması ödül töreninde, 15 Temmuz hain darbe girişimini tüm dünyaya, tek bir detayı bile atlamadan aktarmaya çalışan ve bunun için canlarını ortaya koyan basın mensuplarına 5 ayrı kategoride ödül verilecek. –Asude ONAR    
Türk Gazeteciler aracılığıyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki tanınırlığının artmasını sağlayan Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması’na katılan 115 eserden 23’ü, 11 Ağustos’da ödüllendirilecek.
Türkiye Haber Kameramanları Derneği'nin 22’ncisini düzenlediği ve her yıl hem ulusal hem uluslararası medya temsilcilerinden büyük ilgi gören Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması'nda ödül alacak olan isimler belli oldu. Dünyanın her bir noktasındaki en sıcak gelişmeleri yakından takip ederek, Türkiye'nin uluslararası arenada tanınırlığının artmasına katkı sağlayan 115 eserden 23’ü ödüle layık görüldü. O haberlerde imzası bulunan muhabir ve kameramanlar, BYEGM Basın, Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılacak tören ile ödüllerini almaya hazırlanıyor. Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Gürcistan, Azerbaycan ve Suudi Arabistan’dan yarışmaya katılan isimler için de 9 ayrı kategori bulunuyor.

15 TEMMUZ’U DÜNYAYA ANLATAN ESERLER VAR

22’nci Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması ödül töreninde, 15 Temmuz hain darbe girişimini tüm dünyaya, tek bir detayı bile atlamadan aktarmaya çalışan ve bunun için canlarını ortaya koyan basın mensuplarına 5 ayrı kategoride ödül verilecek. –Asude ONAR
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.