IŞİD KATLİAMI ÜSTLENDİ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2017 - 10:26, Güncelleme: 02.01.2017 - 10:26
 

IŞİD KATLİAMI ÜSTLENDİ

Reuters haber ajansı, yılbaşı gecesi Ortaköy'de gerçekleşen saldırıyı IŞİD'in (DEAŞ) üstlendiğini duyurdu
Terör örgütü IŞİD, İstanbul'daki gece kulübünde 39 insanın yaşamını yitirdiği saldırıyı üstlendi. İŞTE IŞİD'İN O AÇIKLAMASI Terör örgütü açıklamasında, alçak saldırı 'mübarek', terörist ise 'kahraman' olarak nitelendi. Açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren teröriste ne olduğuyla ilgili bir bilgi yer almadı. Reuters haber ajansının servis ettiği son bilgilere göre,örgütten yapıldığı belirtilen açıklamada, "İslam Devleti'nin haçlıların koruyucusu Türkiye'ye karşı kutsal operasyonunun devamında, halifeliğin kahraman bir askeri Hristiyanların mürted bayramlarını kutladığı en ünlü gece kulüplerinden birine saldırdı"denildiği aktarıldı. IŞİD'in açıklaması, tüm dünya medyasında son dakika gelişmesi olarak paylaşıldı. IŞİD'İN SALDIRIYI ÜSTLENDİĞİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA TELEGRAM'DA Haberde yer alan detaylara göre, açıklama IŞİD'in haberleşme yazılımı Telegram'daki haberleşme kanalında yer aldı. IŞİD başka saldırıları da Telegram üzerinden üstlenmişti. İstanbul Ortaköy'deki Reina gece kulübünde yılbaşı kutlaması sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda Türklerin yanı sıra Suudi Arabistan, Irak, Lübnan, Ürdün, Hindistan, Fas, Suriye, İsrail, Fransa, Tunus, Belçika, Kuveyt, Kanada ve Rusya vatandaşlarının da bulunduğu 39 kişi yaşamını yitirdi. İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde gerçekleşen saldırıda yaralanan 70 kişiden bazılarının durumu ağır.
Reuters haber ajansı, yılbaşı gecesi Ortaköy'de gerçekleşen saldırıyı IŞİD'in (DEAŞ) üstlendiğini duyurdu

Terör örgütü IŞİD, İstanbul'daki gece kulübünde 39 insanın yaşamını yitirdiği saldırıyı üstlendi.

İŞTE IŞİD'İN O AÇIKLAMASI

Terör örgütü açıklamasında, alçak saldırı 'mübarek', terörist ise 'kahraman' olarak nitelendi. Açıklamada, saldırıyı gerçekleştiren teröriste ne olduğuyla ilgili bir bilgi yer almadı.

Reuters haber ajansının servis ettiği son bilgilere göre,örgütten yapıldığı belirtilen açıklamada, "İslam Devleti'nin haçlıların koruyucusu Türkiye'ye karşı kutsal operasyonunun devamında, halifeliğin kahraman bir askeri Hristiyanların mürted bayramlarını kutladığı en ünlü gece kulüplerinden birine saldırdı"denildiği aktarıldı.

IŞİD'in açıklaması, tüm dünya medyasında son dakika gelişmesi olarak paylaşıldı.

IŞİD'İN SALDIRIYI ÜSTLENDİĞİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA TELEGRAM'DA
Haberde yer alan detaylara göre, açıklama IŞİD'in haberleşme yazılımı Telegram'daki haberleşme kanalında yer aldı.

IŞİD başka saldırıları da Telegram üzerinden üstlenmişti.

İstanbul Ortaköy'deki Reina gece kulübünde yılbaşı kutlaması sırasında gerçekleşen silahlı saldırıda Türklerin yanı sıra Suudi Arabistan, Irak, Lübnan, Ürdün, Hindistan, Fas, Suriye, İsrail, Fransa, Tunus, Belçika, Kuveyt, Kanada ve Rusya vatandaşlarının da bulunduğu 39 kişi yaşamını yitirdi.

İstanbul Ortaköy'de yeni yılın ilk saatlerinde gerçekleşen saldırıda yaralanan 70 kişiden bazılarının durumu ağır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.