Kısıtlamalar ne zaman kalkacak?

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.01.2021 - 18:29, Güncelleme: 27.01.2021 - 18:29
 

Kısıtlamalar ne zaman kalkacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin, "Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız." ifadesinde bulundu.
Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan önlemlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin 'Kısıtlamalar kalkacak mı?' sorusuna yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısına işaret ederek, "Kısıtlamalarla ilgili son durumu kabine toplantısı sonrası açıklarız" dedi. Kabine toplantısının tarihi ise henüz bilinmiyor. GÜNDEMDE NELER VAR? Kısıtlamalarla ilgili olarak bilim kurulu üyelerinden gelen son açıklamalarda kademeli olarak bazı esnetmelerin, vaka sayılarına bakılarak yapılabileceği belirtiliyordu.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Hafta sonu yasağının bir güne düşmesi, saat 21.00'de başlayan hafta içi sokak kısıtlamasının saatinin ileriye çekilmesi, kafe/restoran gibi işletmelerin HES kodu ile yerinde hizmet verebilmeleri gibi gündemler kulislerde konuşulanlar arasında.
Cumhurbaşkanı Erdoğan kısıtlamaların kaldırılmasına ilişkin, "Kabine toplantısından sonra varsa öyle bir şey açıklarız." ifadesinde bulundu.

Koronavirüs önlemleri kapsamında alınan önlemlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gazetecilerin 'Kısıtlamalar kalkacak mı?' sorusuna yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısına işaret ederek, "Kısıtlamalarla ilgili son durumu kabine toplantısı sonrası açıklarız" dedi. Kabine toplantısının tarihi ise henüz bilinmiyor.

GÜNDEMDE NELER VAR?

Kısıtlamalarla ilgili olarak bilim kurulu üyelerinden gelen son açıklamalarda kademeli olarak bazı esnetmelerin, vaka sayılarına bakılarak yapılabileceği belirtiliyordu.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Hafta sonu yasağının bir güne düşmesi, saat 21.00'de başlayan hafta içi sokak kısıtlamasının saatinin ileriye çekilmesi, kafe/restoran gibi işletmelerin HES kodu ile yerinde hizmet verebilmeleri gibi gündemler kulislerde konuşulanlar arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.