KÜTAHYA'DA GALATASARAY TIRI

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2016 - 12:00, Güncelleme: 31.12.2016 - 12:00
 

KÜTAHYA'DA GALATASARAY TIRI

 Galatasaray Store, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde büyük ilgi gördü. 
 Cumhuriyet Meydanı'nda taraftarları ile buluşan tıra taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. 7 den 70'e her kesime hitap eden gezici tırın sorumlusu İlker Yaman, Tavşanlılılar'a kışlık ürünler başta olmak üzere şapka, atkı, anahtarlık, eşofman, şort, tişört, forma, ayakkabı ürünleri çeşitleri ile yaklaşık 7 bin ürün sunduklarını kaydetti. Kütahya’nın Simav ilçesinden geldiklerini belirten Yaman, " Bir günlük geldiğimiz Tavşanlı’ya önümüzdeki haftalarda yine geleceğiz. 7 bin ürün arasından en çok nostalji formaları ilgi görüyor. Özellikle de 1987 - 1998 yılı forması revaçta. Bugün Kütahya’ya Sera Avm'de yerimizi alarak yeni yıla Kütahyalı hem hemşehrililerimizle gireceğiz. Yeni yıl için özel kutuda hediyelik formalarımız da bulunuyor" dedi.
 Galatasaray Store, Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde büyük ilgi gördü. 

 Cumhuriyet Meydanı'nda taraftarları ile buluşan tıra taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
7 den 70'e her kesime hitap eden gezici tırın sorumlusu İlker Yaman, Tavşanlılılar'a kışlık ürünler başta olmak üzere şapka, atkı, anahtarlık, eşofman, şort, tişört, forma, ayakkabı ürünleri çeşitleri ile yaklaşık 7 bin ürün sunduklarını kaydetti.
Kütahya’nın Simav ilçesinden geldiklerini belirten Yaman, " Bir günlük geldiğimiz Tavşanlı’ya önümüzdeki haftalarda yine geleceğiz. 7 bin ürün arasından en çok nostalji formaları ilgi görüyor. Özellikle de 1987 - 1998 yılı forması revaçta. Bugün Kütahya’ya Sera Avm'de yerimizi alarak yeni yıla Kütahyalı hem hemşehrililerimizle gireceğiz. Yeni yıl için özel kutuda hediyelik formalarımız da bulunuyor" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.