MARKETLER ARTIK SATMAYACAK!

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2019 - 09:13, Güncelleme: 30.01.2019 - 09:13
 

MARKETLER ARTIK SATMAYACAK!

Marketlerdeki sebze ve meyve fiyatlarının yüksekliği sonrasında zincir marketler patlıcan ve biber satmama kararı aldı.
Biber ve patlıcan gibi ürünlerin kilogram fiyatı bazı yerlerde 20 TL'ye kadar yükseldi.   Yüksek fiyatlar nedeniyle eleştirilen marketler de, şubelerinde biber ve patlıcan gibi ürünleri satmama kararı aldı.   Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek ile Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Nevzat Akcan da gelilmeyi doğruladılar.   "ASTRONOMİK FİYAT ARTIŞI GÖSTEREN SEBZELER ALINMAYACAK"   Altunbilek, "Her şubemiz için bu karar geçerli değil. Alım gücü düşük olan bölgelerdeki marketlerde bu ürünler satılmayacak" derken, Akcan, "Market müdürleri, bağlı bulundukları genel müdürlüklerle yaptıkları yazışmaları bizlerle paylaşarak fiyatı astronomik olarak artan sebze ve meyveleri satın almayacaklarını duyurdu" şeklinde konuştu.   Haberde, bazı zincir marketlerin şu müdürlerinin şu ifadeleri de yer aldı: "Merkez yönetimlerden gelen yazı üzerine yeni bir planlama yapıldı ve fiyatı astronomik olarak artan ürünlerin satışını durdurduk. Uygulamanın ne kadar devam edeceği, biber ve patlıcan dışında hangi ürünleri kapsayacağını şu an için bilemiyoruz..."  
Marketlerdeki sebze ve meyve fiyatlarının yüksekliği sonrasında zincir marketler patlıcan ve biber satmama kararı aldı.
Biber ve patlıcan gibi ürünlerin kilogram fiyatı bazı yerlerde 20 TL'ye kadar yükseldi.
 
Yüksek fiyatlar nedeniyle eleştirilen marketler de, şubelerinde biber ve patlıcan gibi ürünleri satmama kararı aldı.
 
Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Mustafa Altunbilek ile Antalya Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Nevzat Akcan da gelilmeyi doğruladılar.
 
"ASTRONOMİK FİYAT ARTIŞI GÖSTEREN SEBZELER ALINMAYACAK"
 
Altunbilek, "Her şubemiz için bu karar geçerli değil. Alım gücü düşük olan bölgelerdeki marketlerde bu ürünler satılmayacak" derken, Akcan, "Market müdürleri, bağlı bulundukları genel müdürlüklerle yaptıkları yazışmaları bizlerle paylaşarak fiyatı astronomik olarak artan sebze ve meyveleri satın almayacaklarını duyurdu" şeklinde konuştu.
 
Haberde, bazı zincir marketlerin şu müdürlerinin şu ifadeleri de yer aldı: "Merkez yönetimlerden gelen yazı üzerine yeni bir planlama yapıldı ve fiyatı astronomik olarak artan ürünlerin satışını durdurduk. Uygulamanın ne kadar devam edeceği, biber ve patlıcan dışında hangi ürünleri kapsayacağını şu an için bilemiyoruz..."
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.