Normalleşme Süreci Mart'ta Başlıyor

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2021 - 22:01, Güncelleme: 17.02.2021 - 22:01
 

Normalleşme Süreci Mart'ta Başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Restoran, kafe gibi işletmelerin yol haritasının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Erdoğan, "Mart, aşılamada mesafe kat edeceğimiz bir ay olacak; illerimizi 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz" dedi. Normalleşme süresi hangi güç başlayacak? Kabine toplantısı kararları belli oldu mu? Kısıtlamalar ve yasaklar kalkacak mı? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILDI? Kabine toplantısı bugün 17 Şubat 2021 tarihinde yapıldı. NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR MU? Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ve alınan bazı kararlar; "- Mart ayı aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz bir ay olacak. İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz." "- İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız." "- Salgın tedbirleri sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacak." "- Hafta sonu uygulamasından başlayarak, sokağa çıkma kısıtlamasını illerdeki duruma göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Restoran, kafe gibi işletmelerin yol haritasının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Erdoğan, "Mart, aşılamada mesafe kat edeceğimiz bir ay olacak; illerimizi 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz" dedi. Normalleşme süresi hangi güç başlayacak? Kabine toplantısı kararları belli oldu mu? Kısıtlamalar ve yasaklar kalkacak mı?

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILDI?

Kabine toplantısı bugün 17 Şubat 2021 tarihinde yapıldı.

NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR MU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalar ve alınan bazı kararlar;

"- Mart ayı aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz bir ay olacak. İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz."

"- İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız."

"- Salgın tedbirleri sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacak."

"- Hafta sonu uygulamasından başlayarak, sokağa çıkma kısıtlamasını illerdeki duruma göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.