OHAL 3 AY DAHA UZATILIYOR

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2017 - 12:49, Güncelleme: 03.01.2017 - 12:49
 

OHAL 3 AY DAHA UZATILIYOR

Başbakan Binali Yıldırım, olağanüstü halin uzatılmasının Bakanlar Kurulunda kararlaştırıldığını bildirdi.
Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin OHAL'in uzatılmasına ilişkin sorusunu yanıtladı. Bir gazetecinin, "'OHAL'in 3 ay uzatılmasına yönelik bir kararı da Meclisimiz görüşecek' dediniz. OHAL'in uzatılması Bakanlar Kurulunda mı kararlaştırıldı?" şeklindeki sorusu üzerine Yıldırım, "Gayet tabii, usul neyse önceki gibi, aynı şekilde." ifadelerini kullandı. Yıldırım, "Referanduma OHAL şartları altında mı girilecek?" sorusuna, "Onunla alakası yok. Referandum tarihi vermedik. Bakalım Meclisi görelim önce." karşılığını verdi.
Başbakan Binali Yıldırım, olağanüstü halin uzatılmasının Bakanlar Kurulunda kararlaştırıldığını bildirdi.
Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı'nın ardından gazetecilerin OHAL'in uzatılmasına ilişkin sorusunu yanıtladı.

Bir gazetecinin, "'OHAL'in 3 ay uzatılmasına yönelik bir kararı da Meclisimiz görüşecek' dediniz. OHAL'in uzatılması Bakanlar Kurulunda mı kararlaştırıldı?" şeklindeki sorusu üzerine Yıldırım, "Gayet tabii, usul neyse önceki gibi, aynı şekilde." ifadelerini kullandı.

Yıldırım, "Referanduma OHAL şartları altında mı girilecek?" sorusuna, "Onunla alakası yok. Referandum tarihi vermedik. Bakalım Meclisi görelim önce." karşılığını verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.