ONLAR ARTIK TEK TİP OLACAKLAR

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2018 - 10:05, Güncelleme: 27.12.2018 - 10:05
 

ONLAR ARTIK TEK TİP OLACAKLAR

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yürüttüğü 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında, belediyeler yılbaşından itibaren kağıt toplayıcıları ile iş birliği yapacak. Sayıları 2 milyonu bulan kağıt toplayıcıları artık sokaklarda üniforma giyerek çalışacak.
Belediyeler kağıt toplayıcılarıyla iş birliğine gidiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü Sıfır Atık Projesi kapsamında kağıt toplayıcıları artık üniforma giyerek çalışacak. Kağıt toplayıcıları, çıkartılacak yeni yönetmelikle kanuni hale getirilecek ve rahat çalışmaları sağlanacak. YILBAŞINDAN İTİBAREN KANUNİ HALE GELECEK Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü Sıfır Atık Projesi genişliyor. Projeye 81 ildeki kamu kurumlarının eklenmesinin ardından, yılbaşından itibaren sokaklardaki kağıt toplayıcıları da dâhil edilecek. Sayıları aileleriyle birlikte 2 milyonu bulan kağıt toplayıcıları, çıkartılacak yeni yönetmelikle kanuni hâle getirilecek ve rahat çalışmaları sağlanacak.   SOKAKLARDA ÜNİFORMA GİYİP ÇALIŞACAKLAR Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; yılbaşından itibaren belediyeler, Sıfır Atık Projesi için kağıt toplayıcıları ile iş birliği yapacak. Bu kapsamda kağıt toplayıcılarının insani şartlarda çalışması için adımlar atılacak. Sokaklarda üniforma giyerek çalışacak olan kağıt toplayıcılarının kim oldukları ve nerede çalıştıkları belli olacak.   "GEÇMİŞTE BİZİM İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKE ZABITALARDI" Yeni yönetmeliği değerlendiren Kağıt Toplayıcıları Derneği Başkanı Recep Kahraman "Geçmişte bizler için sokaktaki en büyük tehlike zabıtalardı. Bizlere 'Siz yönetmelikte yer almıyorsunuz, size ceza yazmamız için yukarıdan emir var' diyorlardı. Zabıtalar artık bunu söyleyemeyecek. Yönetmelikle bizler de Sıfır Atık Sistemi'ne entegre edileceğiz" dedi.  
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yürüttüğü 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında, belediyeler yılbaşından itibaren kağıt toplayıcıları ile iş birliği yapacak. Sayıları 2 milyonu bulan kağıt toplayıcıları artık sokaklarda üniforma giyerek çalışacak.
Belediyeler kağıt toplayıcılarıyla iş birliğine gidiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü Sıfır Atık Projesi kapsamında kağıt toplayıcıları artık üniforma giyerek çalışacak. Kağıt toplayıcıları, çıkartılacak yeni yönetmelikle kanuni hale getirilecek ve rahat çalışmaları sağlanacak.

YILBAŞINDAN İTİBAREN KANUNİ HALE GELECEK
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yürüttüğü Sıfır Atık Projesi genişliyor. Projeye 81 ildeki kamu kurumlarının eklenmesinin ardından, yılbaşından itibaren sokaklardaki kağıt toplayıcıları da dâhil edilecek. Sayıları aileleriyle birlikte 2 milyonu bulan kağıt toplayıcıları, çıkartılacak yeni yönetmelikle kanuni hâle getirilecek ve rahat çalışmaları sağlanacak.
 
SOKAKLARDA ÜNİFORMA GİYİP ÇALIŞACAKLAR
Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; yılbaşından itibaren belediyeler, Sıfır Atık Projesi için kağıt toplayıcıları ile iş birliği yapacak. Bu kapsamda kağıt toplayıcılarının insani şartlarda çalışması için adımlar atılacak. Sokaklarda üniforma giyerek çalışacak olan kağıt toplayıcılarının kim oldukları ve nerede çalıştıkları belli olacak.
 
"GEÇMİŞTE BİZİM İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKE ZABITALARDI"
Yeni yönetmeliği değerlendiren Kağıt Toplayıcıları Derneği Başkanı Recep Kahraman "Geçmişte bizler için sokaktaki en büyük tehlike zabıtalardı. Bizlere 'Siz yönetmelikte yer almıyorsunuz, size ceza yazmamız için yukarıdan emir var' diyorlardı. Zabıtalar artık bunu söyleyemeyecek. Yönetmelikle bizler de Sıfır Atık Sistemi'ne entegre edileceğiz" dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.