SELÇUK ÖZDAĞ EN ÇOK BEĞENİLEN VEKİL SEÇİLDİ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2017 - 08:59, Güncelleme: 19.09.2017 - 08:59
 

SELÇUK ÖZDAĞ EN ÇOK BEĞENİLEN VEKİL SEÇİLDİ

AK Parti Manisa Milletvekili Doç Dr.SelçukÖzdağ Objektif Araştırma Firması’nın Türkiye ve Manisa genelinde düzenlediği anket ile en çok beğenilen milletvekilleri Türkiye geneli oranlamasında 2. Sıraya yerleşti. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise Türkiye geneli oranlamasında 6. Sırada yer aldı. Buna göre seçim bölgesi Manisa’da Selçuk Özdağ en çok beğenilen birinci, Özgür özel ise en çok beğenilen 2. milletvekili oldu.
Geçtiğimiz günlerde Objektif Araştırma Firması’nın Türkiye ve Manisa genelinde düzenlediği anket ile AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, en çok beğenilen Milletvekili olarak Türkiye genelinde %39.4 oranla 2. Sırada, Manisa genelinde ise, 1. Sırada yer aldı. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel  ise Türkiye genelinde;  %37 oyla en çok beğenilen 6. Milletvekili oldu. Verilere göre Selçuk Özdağ Manisa genelinde 1., Özgür Özel ise 2. en çok beğenilen Milletvekili oldu. Türkiye geneli sırlamasında; CHP Milletvekili Eren Erdem 39, 6 ile en çok beğenilen milletvekili sıralamasında birinciliğe yerleşti. CHP Milletvekili Veli Ağbaba %yüzde 38.4 ile en çok beğenilen 3. Milletvekili oldu. SADECE MANİSA’NIN DEĞİL TÜRKİYE’NİN BEĞENİLEN MİLLETVEKİLİ Anlattığı konulara hakimliği,  bilgi donanımı ve akıcı konuşması ile dikkat çeken AK Parti Manisa Milletvekili DoçDr.Selçuk Özdağ, yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetleri neticesinde sadece Manisa’nın değil, Türkiye’ninde Milletvekili olduğunu kanıtladı. Manisa ve Manisalı’ya olan sevgisini yaptığı çalışmalarla gösteren Selçuk Özdağ özellikle; sosyal, kültürel ve toplumsal alanda önemli atılımların sonuca ulaşmasına ortam hazırladı. SPOR VE ENGELLİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLADI İlk defa 2011 Genel seçimlerinde AK Parti’den Manisa 5. Sırada Milletvekili olarak seçilen Selçuk Özdağ,  2015 7 Haziran Genel seçimlerinde 3. Sıradan 2. Kez Milletvekili seçildi. AK Parti’nin son yapılan büyük kongresinde de 14 kişiden oluşan A takımına seçilerek MYK üyesi ve Sivil Toplum – Halklar İlişkiler Başkanı olarak Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Özdağ; 2015 1 Kasım tarihinde gerçekleşen genel seçimlerde ise Manisa’dan 1. Sıradan Milletvekili olmuştu. Özdağ özellikle; gençlik, spor, kültür ve engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarla büyük takdir topladı.  2012 yılında Diyarbakır, Şırnak ve Muş'tan 39 öğrenciyi "İnadına Kardeşlik, İnadına Barış" projesi çerçevesinde Manisa'ya getirerek, Güneydoğu-Batı kardeşlik bağlarının gelişmesine ve önemli bir köprü oluşmasına öncülük etti.    
AK Parti Manisa Milletvekili Doç Dr.SelçukÖzdağ Objektif Araştırma Firması’nın Türkiye ve Manisa genelinde düzenlediği anket ile en çok beğenilen milletvekilleri Türkiye geneli oranlamasında 2. Sıraya yerleşti. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise Türkiye geneli oranlamasında 6. Sırada yer aldı. Buna göre seçim bölgesi Manisa’da Selçuk Özdağ en çok beğenilen birinci, Özgür özel ise en çok beğenilen 2. milletvekili oldu.
Geçtiğimiz günlerde Objektif Araştırma Firması’nın Türkiye ve Manisa genelinde düzenlediği anket ile AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, en çok beğenilen Milletvekili olarak Türkiye genelinde %39.4 oranla 2. Sırada, Manisa genelinde ise, 1. Sırada yer aldı. CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel  ise Türkiye genelinde;  %37 oyla en çok beğenilen 6. Milletvekili oldu. Verilere göre Selçuk Özdağ Manisa genelinde 1., Özgür Özel ise 2. en çok beğenilen Milletvekili oldu. Türkiye geneli sırlamasında; CHP Milletvekili Eren Erdem 39, 6 ile en çok beğenilen milletvekili sıralamasında birinciliğe yerleşti. CHP Milletvekili Veli Ağbaba %yüzde 38.4 ile en çok beğenilen 3. Milletvekili oldu.

SADECE MANİSA’NIN DEĞİL TÜRKİYE’NİN BEĞENİLEN MİLLETVEKİLİ
Anlattığı konulara hakimliği,  bilgi donanımı ve akıcı konuşması ile dikkat çeken AK Parti Manisa Milletvekili DoçDr.Selçuk Özdağ, yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetleri neticesinde sadece Manisa’nın değil, Türkiye’ninde Milletvekili olduğunu kanıtladı. Manisa ve Manisalı’ya olan sevgisini yaptığı çalışmalarla gösteren Selçuk Özdağ özellikle; sosyal, kültürel ve toplumsal alanda önemli atılımların sonuca ulaşmasına ortam hazırladı.


SPOR VE ENGELLİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALARI TAKDİR TOPLADI
İlk defa 2011 Genel seçimlerinde AK Parti’den Manisa 5. Sırada Milletvekili olarak seçilen Selçuk Özdağ,  2015 7 Haziran Genel seçimlerinde 3. Sıradan 2. Kez Milletvekili seçildi. AK Parti’nin son yapılan büyük kongresinde de 14 kişiden oluşan A takımına seçilerek MYK üyesi ve Sivil Toplum – Halklar İlişkiler Başkanı olarak Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Özdağ; 2015 1 Kasım tarihinde gerçekleşen genel seçimlerde ise Manisa’dan 1. Sıradan Milletvekili olmuştu. Özdağ özellikle; gençlik, spor, kültür ve engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarla büyük takdir topladı.  2012 yılında Diyarbakır, Şırnak ve Muş'tan 39 öğrenciyi "İnadına Kardeşlik, İnadına Barış" projesi çerçevesinde Manisa'ya getirerek, Güneydoğu-Batı kardeşlik bağlarının gelişmesine ve önemli bir köprü oluşmasına öncülük etti.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.