SEYAHAT YASAĞI YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2017 - 13:06, Güncelleme: 30.06.2017 - 13:06
 

SEYAHAT YASAĞI YÜRÜRLÜĞE GİRDİ

ABD Başkanı Donald Trump’ın 6 Müslüman ülke vatandaşlarını ve ABD’deki tüm mültecileri kapsayan seyahat yasağı yürürlüğe girdi. 
ABD Başkanı Donald Trump’ın, İran, Libya, Suriye, Somali, Sudan ve Yemen dahil 6 ülke vatandaşlarını ve ABD’de yaşayan mültecileri kapsayan seyahat yasağı dün akşam yürürlüğe girdi.Buna göre, büyükanne ve büyükbaba, teyze, amca ve yeğenler yakın akrabadan sayılmayacak ve ABD'de yakın akrabası ya da iş bağı olmayanlara vize verilmeyecek. Kabul edilebilir yakın aile ilişkisi kapsamına, anne-baba, çocuk, yetişkin kız ve erkek evlatlar, damat, gelin ya da Amerika'da bulunan kardeş giriyor. Seyahat yasağı kurallarının uygulanacağı 6 Müslüman ülkeden insanlar ve bütün mülteciler artık ABD'ye girerken Başkan Donald Trump'ın tartışmalı seyahat yasağı nedeniyle daha da zorlanacak.
ABD Başkanı Donald Trump’ın 6 Müslüman ülke vatandaşlarını ve ABD’deki tüm mültecileri kapsayan seyahat yasağı yürürlüğe girdi. 
ABD Başkanı Donald Trump’ın, İran, Libya, Suriye, Somali, Sudan ve Yemen dahil 6 ülke vatandaşlarını ve ABD’de yaşayan mültecileri kapsayan seyahat yasağı dün akşam yürürlüğe girdi.Buna göre, büyükanne ve büyükbaba, teyze, amca ve yeğenler yakın akrabadan sayılmayacak ve ABD'de yakın akrabası ya da iş bağı olmayanlara vize verilmeyecek. Kabul edilebilir yakın aile ilişkisi kapsamına, anne-baba, çocuk, yetişkin kız ve erkek evlatlar, damat, gelin ya da Amerika'da bulunan kardeş giriyor.
Seyahat yasağı kurallarının uygulanacağı 6 Müslüman ülkeden insanlar ve bütün mülteciler artık ABD'ye girerken Başkan Donald Trump'ın tartışmalı seyahat yasağı nedeniyle daha da zorlanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.