SİGARA İÇİRENİN VAY HALİNE

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2017 - 12:08, Güncelleme: 03.02.2017 - 12:08
 

SİGARA İÇİRENİN VAY HALİNE

Yeni yılla beraber üstü kapalı olan tüm alanlar için yasak getirilmişti. Daha önce de sigara paketlerinin üstlerine uyarı yazıları konulmuştu. Ayrıca kapalı alanlarda sigara içenlere ise para cezası kesiliyor.
MYNET'İN HABERİNE GÖRE   Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın dün yaptığı açıklamaya göre; para cezasına rağmen yasağı ihlal etmeye devam edenler için mekan kapatmaya varan cezalar kesilecek.   Mersin’de Şehir Hastanelerinin açılışı öncesi gazetecilerle yemek yiyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ sigaraya karşı alınan önlemleri anlattı. Denetimle ilgili çalışmaları genişletmek istediklerini söyleyen Akdağ sigara kullanımına karşı aile hekimlerine eğitim verileceğini söyledi. Bakan sigara şirketlerinin gizli reklam yöntemlerini eleştirdi ve ‘ oyunları bitmiyor’ dedi.   YEŞİL DEDEKTÖR   Yeşilay, sigara yasağına yönelik ihlallerin tek tuşla bildirilebileceği, pilot olarak İstanbul ve Ankara’da başlatılan Yeşil Dedektör uygulamasını tüm illerde aktif hale getirdi. Akdağ; konuşmasında “artık telefonla aramanıza bile gerek yok. Akıllı telefonlarınızdan yer bildirimi yapabilirsiniz” dedi.
Yeni yılla beraber üstü kapalı olan tüm alanlar için yasak getirilmişti. Daha önce de sigara paketlerinin üstlerine uyarı yazıları konulmuştu. Ayrıca kapalı alanlarda sigara içenlere ise para cezası kesiliyor.
MYNET'İN HABERİNE GÖRE
 
Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın dün yaptığı açıklamaya göre; para cezasına rağmen yasağı ihlal etmeye devam edenler için mekan kapatmaya varan cezalar kesilecek.
 
Mersin’de Şehir Hastanelerinin açılışı öncesi gazetecilerle yemek yiyen Sağlık Bakanı Recep Akdağ sigaraya karşı alınan önlemleri anlattı. Denetimle ilgili çalışmaları genişletmek istediklerini söyleyen Akdağ sigara kullanımına karşı aile hekimlerine eğitim verileceğini söyledi. Bakan sigara şirketlerinin gizli reklam yöntemlerini eleştirdi ve ‘ oyunları bitmiyor’ dedi.
 
YEŞİL DEDEKTÖR
 
Yeşilay, sigara yasağına yönelik ihlallerin tek tuşla bildirilebileceği, pilot olarak İstanbul ve Ankara’da başlatılan Yeşil Dedektör uygulamasını tüm illerde aktif hale getirdi. Akdağ; konuşmasında “artık telefonla aramanıza bile gerek yok. Akıllı telefonlarınızdan yer bildirimi yapabilirsiniz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.