VATANDAŞA BİN 322 TL “ANKETE KATILMADIN” CEZASI

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.11.2018 - 09:06, Güncelleme: 13.11.2018 - 09:06
 

VATANDAŞA BİN 322 TL “ANKETE KATILMADIN” CEZASI

Gülsüm Akkaya adlı vatandaşa, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ankete katılmadığı gerekçesiyle para cezası kesildi...
Gülsüm Akkaya adlı vatandaşa, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ankete katılmadığı gerekçesiyle para cezası kesildi. Geçen yıllarda da bazı vatandaşlarla aynı gerekçeyle cezalar kesilmesi tartışma yaratmıştı. Öyle ki TÜİK’in bu cezalardan büyük bir gelir elde etmesi de kamuoyunda tartışma yaratmıştı. Kesilen son cezada, TÜİK, 2018 Ekim Ayı Hanehalkı Bütçe Araştırması uygulamasında, ankete katılmayı reddeden Gülsüm Akkaya adlı vatandaşa 1332 lira para cezası kesti. Tebligatta, “geçerli bir mazereti olmaksızın anketi reddetmekten” cezanın kesildiği belirtildi. İşte o tebligat:   Kaynak: Patronlardünyası
Gülsüm Akkaya adlı vatandaşa, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ankete katılmadığı gerekçesiyle para cezası kesildi...
Gülsüm Akkaya adlı vatandaşa, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ankete katılmadığı gerekçesiyle para cezası kesildi.
Geçen yıllarda da bazı vatandaşlarla aynı gerekçeyle cezalar kesilmesi tartışma yaratmıştı. Öyle ki TÜİK’in bu cezalardan büyük bir gelir elde etmesi de kamuoyunda tartışma yaratmıştı.
Kesilen son cezada, TÜİK, 2018 Ekim Ayı Hanehalkı Bütçe Araştırması uygulamasında, ankete katılmayı reddeden Gülsüm Akkaya adlı vatandaşa 1332 lira para cezası kesti.
Tebligatta, “geçerli bir mazereti olmaksızın anketi reddetmekten” cezanın kesildiği belirtildi.
İşte o tebligat:
 
Kaynak: Patronlardünyası
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.