VERGİ DAİRELERİ MESAİ YAPACAK

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 08:46, Güncelleme: 30.11.2016 - 08:46
 

VERGİ DAİRELERİ MESAİ YAPACAK

Yapılandırılan borçların ilk taksit ödemelerini yapmak isteyenler için vergi daireleri bugün saat 21:00’a kadar açık bulundurulacak.
GİB'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "6736 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi 30 Kasım 2016 Çarşamba günü sona ermektedir.Vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla 29 Kasım 2016 Salı ve 30 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 21:00'a kadar tüm vergi daireleri açık bulundurulacaktır" denildi. Bugün NTV'de yapılan canlı yayın katılan Maliye Bakanı Nabi Ağbal, yaptığı açıklamada Vergi Dairelerinin gece saat 21.00'e kadar açık kalacağı ancak ödeme noktalarında halen vatandaşların olması durumunda ise gece saat 00.00'a kadar açık kalabileceğini kaydetti. Ağbal ayrıca özel bankaların da özellikle öğle saatlerinde vergi tahsilatlarını yapması konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Ağbal ayrıca varlık barışı başvurularının da bugün son olduğuna vurgu yaptı.
Yapılandırılan borçların ilk taksit ödemelerini yapmak isteyenler için vergi daireleri bugün saat 21:00’a kadar açık bulundurulacak.

GİB'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, "6736 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödeme süresi 30 Kasım 2016 Çarşamba günü sona ermektedir.Vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması amacıyla 29 Kasım 2016 Salı ve 30 Kasım 2016 Çarşamba günü saat 21:00'a kadar tüm vergi daireleri açık bulundurulacaktır" denildi.

Bugün NTV'de yapılan canlı yayın katılan Maliye Bakanı Nabi Ağbal, yaptığı açıklamada Vergi Dairelerinin gece saat 21.00'e kadar açık kalacağı ancak ödeme noktalarında halen vatandaşların olması durumunda ise gece saat 00.00'a kadar açık kalabileceğini kaydetti. Ağbal ayrıca özel bankaların da özellikle öğle saatlerinde vergi tahsilatlarını yapması konusunda anlaşmaya vardıklarını belirtti. Ağbal ayrıca varlık barışı başvurularının da bugün son olduğuna vurgu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.