WHATSAPP'A HERKESİN BEKLEDİĞİ ÖZELLİK GELDİ

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2016 - 11:34, Güncelleme: 15.11.2016 - 11:34
 

WHATSAPP'A HERKESİN BEKLEDİĞİ ÖZELLİK GELDİ

WhatsApp yaptığı açıklamada görüntülü konuşma özelliğini resmen duyurdu.
WhatsApp yaptığı açıklamada görüntülü konuşma özelliğini resmen duyurdu. Mesajlaşma platformunda FaceTime'ın gerisinde kalmak istemeyen WhatsApp, görüntülü konuşma özelliğini sunmaya başladı. WHATSAPP'A YENİ ÖZELLİK Android, iOS ve Windows Phone uygulamaları için sunulmaya başlanan görüntülü konuşma özelliğini kullanabilmek için sohbet penceresinin sağ üst tarafında bulunan telefon simgesine tıklamanız yeterli. Ardında sesli ve görüntülü görüşme seçenekleri arasından tercih yapabiliyorsunuz. GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA DÖNEMİ Görüşme sırasında ön ve arka kamera arasında geçiş yapılıp ses kapatılabiliyor. WhatsApp'a göre kullanıcıların en çok istediği işlevlerden biri olan videolu görüşme sayesinde popüler uygulama, artık Skype, Apple FaceTime, Viber, Line ve Google Duo gibi uygulamalara karşı ciddi bir rakip olabilecek. GÖRÜNTÜLÜ ARAMA NASIL KULLANILACAK? Görüntülü arama özelliğini kullanmak için sohbet ekranında sağ üstte yer alan telefon simgesine tıkladıktan sonra 'Görüntülü Arama' seçeneğini seçmek yeterli oluyor.
WhatsApp yaptığı açıklamada görüntülü konuşma özelliğini resmen duyurdu.
WhatsApp yaptığı açıklamada görüntülü konuşma özelliğini resmen duyurdu.


Mesajlaşma platformunda FaceTime'ın gerisinde kalmak istemeyen WhatsApp, görüntülü konuşma özelliğini sunmaya başladı.


WHATSAPP'A YENİ ÖZELLİK

Android, iOS ve Windows Phone uygulamaları için sunulmaya başlanan görüntülü konuşma özelliğini kullanabilmek için sohbet penceresinin sağ üst tarafında bulunan telefon simgesine tıklamanız yeterli. Ardında sesli ve görüntülü görüşme seçenekleri arasından tercih yapabiliyorsunuz.


GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA DÖNEMİ

Görüşme sırasında ön ve arka kamera arasında geçiş yapılıp ses kapatılabiliyor. WhatsApp'a göre kullanıcıların en çok istediği işlevlerden biri olan videolu görüşme sayesinde popüler uygulama, artık Skype, Apple FaceTime, Viber, Line ve Google Duo gibi uygulamalara karşı ciddi bir rakip olabilecek.


GÖRÜNTÜLÜ ARAMA NASIL KULLANILACAK?

Görüntülü arama özelliğini kullanmak için sohbet ekranında sağ üstte yer alan telefon simgesine tıkladıktan sonra 'Görüntülü Arama' seçeneğini seçmek yeterli oluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.