WHATSAPP'I SAKIN BÖYLE KAPATMAYIN

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2017 - 09:43, Güncelleme: 29.11.2017 - 09:43
 

WHATSAPP'I SAKIN BÖYLE KAPATMAYIN

WhatsApp son günlerde kullanıcılarının karşısına bir uyarı getiriyor. Yukarı doğru kaydırıp Whatsapp'ı kapatanların karşılaştığı bu uyarıda aslında sorun açık seçik ortaya konuyor.
Whatsapp’ı yukarı doğru sürükleyerek kapatıyorsanız yanlış yapıyorsunuz! Kimse farkında değil; ancak Whatsapp’ı böyle kapattığınızda bakın ne oluyor? iOS 11’de bulunan bir hata neticesinde Whatsapp yukarı doğru sürükleyerek kapatıldığında bildirimler kapatılıyor; yani Whatsapp’tan gelen mesajlar artık size bildirilmeyebiliyor! Whatsapp’ın bu konuda doğrudan bir kabahati yok ve Apple’ın yeni bir güncellemeye yayınlayarak sorunu ortadan kaldırması gerekiyor. Peki Whatsapp’ı nasıl kapatacaksınız? Whatsapp’ı yukarı doğru sürükleyerek değil; Home butonuna basarak tek dokunuşla çıkmanız bu sorunu ortadan kaldırıyor.
WhatsApp son günlerde kullanıcılarının karşısına bir uyarı getiriyor. Yukarı doğru kaydırıp Whatsapp'ı kapatanların karşılaştığı bu uyarıda aslında sorun açık seçik ortaya konuyor.
Whatsapp’ı yukarı doğru sürükleyerek kapatıyorsanız yanlış yapıyorsunuz! Kimse farkında değil; ancak Whatsapp’ı böyle kapattığınızda bakın ne oluyor?


iOS 11’de bulunan bir hata neticesinde Whatsapp yukarı doğru sürükleyerek kapatıldığında bildirimler kapatılıyor; yani Whatsapp’tan gelen mesajlar artık size bildirilmeyebiliyor!
Whatsapp’ın bu konuda doğrudan bir kabahati yok ve Apple’ın yeni bir güncellemeye yayınlayarak sorunu ortadan kaldırması gerekiyor. Peki Whatsapp’ı nasıl kapatacaksınız?
Whatsapp’ı yukarı doğru sürükleyerek değil; Home butonuna basarak tek dokunuşla çıkmanız bu sorunu ortadan kaldırıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.