YAĞMUR KAPIDA!

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2017 - 14:29, Güncelleme: 03.08.2017 - 14:29
 

YAĞMUR KAPIDA!

Türkiye’nin Doğu bölgelerinde yüksek sıcaklıklar etkili olurken, İç Batı Anadolu’da (İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun batısı) yerel kuvvetli yağışların görüleceği tahmin ediliyor.
Haber Caner KILIÇ Ülkenin doğu kesimlerinde yüksek sıcaklıklar, mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde etkisini sürdürür, bugünden itibaren Pazar gününe kadar İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Manisa’nın doğusu, Muğla’nın iç kesimleri ve Aydın'ın doğusu) Akdeniz’in iç kesimleri  ve İç Anadolu’nun batısında öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere, mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor. Meteoroloji, beklenilen gök gürültülü sağanak yağışın meydana getirebileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı. 
Türkiye’nin Doğu bölgelerinde yüksek sıcaklıklar etkili olurken, İç Batı Anadolu’da (İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun batısı) yerel kuvvetli yağışların görüleceği tahmin ediliyor.

Haber
Caner KILIÇ


Ülkenin doğu kesimlerinde yüksek sıcaklıklar, mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde etkisini sürdürür, bugünden itibaren Pazar gününe kadar İç Ege (Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Manisa’nın doğusu, Muğla’nın iç kesimleri ve Aydın'ın doğusu) Akdeniz’in iç kesimleri  ve İç Anadolu’nun batısında öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere, mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların görülmesi tahmin ediliyor. Meteoroloji, beklenilen gök gürültülü sağanak yağışın meydana getirebileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.