Yarın marketler saat kaça kadar açık ne zaman kapanıyor?

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2020 - 16:28, Güncelleme: 04.12.2020 - 16:28
 

Yarın marketler saat kaça kadar açık ne zaman kapanıyor?

Koronavirüs yasakları kapsamında uzun bir aradan sonra haftasonu sokağa çıkma yasağı bu akşamdan itibaren başlıyor. Bu akşam saat 21.00'den itibaren başlayan haftasonu yasağı pazartesi sabah 05.00'e kadar devam edecek. Peki haftasonu nereler açık olacak?
Son günlerde tırmanışa geçen koronavirüs vakalarının ardından yeni tedbir ve yasaklamalar hayat geçti. Bu hafta ise sokağa çıkma yasağı uzun bir aradan sonra yeniden başlayacak. Vatandaşlar ise haftasonu yasakları ne zaman başlayacak, kimler dışarı çıkabilecek ve nereler açık olacak araştırması yapmaya başladı. Haftasonu yasakları kapsamında sokağa çıkma yasağı bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve pazartesi sabah 05.00'te sona erecek. Peki nereler açık olacak? Yeni koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonu kısıtlamaları bugün saat 21.00’de başlayıp cumartesi ve pazar gününü kapsayacak. Yasak pazartesi 05.00’te ise sona erecek. Peki nereler açık olacak, ulaşım nasıl yapılacak? İşte detayları: Fırınlar açık olacak: Sokağa çıkma yasağının olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler, gazete bayileri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak. Yasağın uygulanacağı hafta sonu ekmek fırınları-unlu mamul ruh satlı işyerleri ile bu işyerlerinin ekmek satan bayileri hizmet verecek. Fırın ve unlu mamul ruhsatlı işyerlerine ait ekmek dağıtım araçlarıyla sadece market ve bakkallara ekmek servisi yapılabilecek. Ama daha önceki yasaklarda olduğu gibi ekmek dağıtım araçlarıyla sokak aralarında satış yapılmayacak.
Koronavirüs yasakları kapsamında uzun bir aradan sonra haftasonu sokağa çıkma yasağı bu akşamdan itibaren başlıyor. Bu akşam saat 21.00'den itibaren başlayan haftasonu yasağı pazartesi sabah 05.00'e kadar devam edecek. Peki haftasonu nereler açık olacak?

Son günlerde tırmanışa geçen koronavirüs vakalarının ardından yeni tedbir ve yasaklamalar hayat geçti. Bu hafta ise sokağa çıkma yasağı uzun bir aradan sonra yeniden başlayacak. Vatandaşlar ise haftasonu yasakları ne zaman başlayacak, kimler dışarı çıkabilecek ve nereler açık olacak araştırması yapmaya başladı. Haftasonu yasakları kapsamında sokağa çıkma yasağı bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve pazartesi sabah 05.00'te sona erecek. Peki nereler açık olacak?

Yeni koronavirüs önlemleri kapsamında hafta sonu kısıtlamaları bugün saat 21.00’de başlayıp cumartesi ve pazar gününü kapsayacak. Yasak pazartesi 05.00’te ise sona erecek. Peki nereler açık olacak, ulaşım nasıl yapılacak? İşte detayları:

Fırınlar açık olacak: Sokağa çıkma yasağının olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler, gazete bayileri 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacak.

Yasağın uygulanacağı hafta sonu ekmek fırınları-unlu mamul ruh satlı işyerleri ile bu işyerlerinin ekmek satan bayileri hizmet verecek.

Fırın ve unlu mamul ruhsatlı işyerlerine ait ekmek dağıtım araçlarıyla sadece market ve bakkallara ekmek servisi yapılabilecek. Ama daha önceki yasaklarda olduğu gibi ekmek dağıtım araçlarıyla sokak aralarında satış yapılmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.