Yasaklar kalkacak mı?

ULUSAL HABERLER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.01.2021 - 09:49, Güncelleme: 20.01.2021 - 09:49
 

Yasaklar kalkacak mı?

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Aşılamada ikinci aşamanın başladığı günlerde gerçekleşecek toplantıda, yasaklarla ilgili de görüşülmesi bekleniyor.
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu video konferans yöntemiyle toplanacak. 17.00'de başlayacak olan toplantı sonrası yazılı açıklama yapılacak. Bakan Fahrettin Koca'nın başkanlık edeceği toplantıda, geçtiğimiz hafta başlayan ve dün ise ikinci aşamaya geçilen aşılamayla ilgili son durumun görüşülmesi bekleniyor. Toplantıda, aşılamadaki gidişatın yanı sıra kısıtlamaların da ele alınması bekleniyor. Son günlerde düşüşe geçen vaka ve hasta sayısıyla birlikte aşılamanın da devam etmesi kısıtlamaların kademe kademe kaldırılabileceğini gündeme getirmişti. SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İZİN YASAĞI KALDIRILMIŞTI Normalleşme adımları kapsamında dün Sağlık Bakanlığınca, pandemi döneminde sağlık çalışanlarına getirilen izin yasağı ve emeklilik işlemlerindeki kısıtlamalar da kaldırılmıştı.
Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında saat 17.00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Aşılamada ikinci aşamanın başladığı günlerde gerçekleşecek toplantıda, yasaklarla ilgili de görüşülmesi bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu video konferans yöntemiyle toplanacak. 17.00'de başlayacak olan toplantı sonrası yazılı açıklama yapılacak.

Bakan Fahrettin Koca'nın başkanlık edeceği toplantıda, geçtiğimiz hafta başlayan ve dün ise ikinci aşamaya geçilen aşılamayla ilgili son durumun görüşülmesi bekleniyor.

Toplantıda, aşılamadaki gidişatın yanı sıra kısıtlamaların da ele alınması bekleniyor. Son günlerde düşüşe geçen vaka ve hasta sayısıyla birlikte aşılamanın da devam etmesi kısıtlamaların kademe kademe kaldırılabileceğini gündeme getirmişti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARININ İZİN YASAĞI KALDIRILMIŞTI

Normalleşme adımları kapsamında dün Sağlık Bakanlığınca, pandemi döneminde sağlık çalışanlarına getirilen izin yasağı ve emeklilik işlemlerindeki kısıtlamalar da kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.