20 Yıllık Elektrik Direği Korkutuyor

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.10.2021 - 12:29, Güncelleme: 14.10.2021 - 12:29
 

20 Yıllık Elektrik Direği Korkutuyor

YUNUSEMRE “Akmescit Mahallesi 4121 sokakta oturan vatandaşlar olarak en büyük sorunumuz fotoğrafta da görüldüğü gibi elektrik direği. 20 sene önceden kalan bir elektrik direğine sahibiz. Teller çok alçak olduğu için çoluk çocuğumuzun buraya erişmesinden ve onlara elektrik çarpmasından korkuyoruz. Bu elektrik direğinin yer altına alınmasını istiyoruz.”

YUNUSEMRE
“Akmescit Mahallesi 4121 sokakta oturan vatandaşlar olarak en büyük sorunumuz fotoğrafta da görüldüğü gibi elektrik direği. 20 sene önceden kalan bir elektrik direğine sahibiz. Teller çok alçak olduğu için çoluk çocuğumuzun buraya erişmesinden ve onlara elektrik çarpmasından korkuyoruz. Bu elektrik direğinin yer altına alınmasını istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.