Başlarına taş yağıyor!

WHATSAPP İHBAR HATTI (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.01.2021 - 12:54, Güncelleme: 26.01.2021 - 12:54
 

Başlarına taş yağıyor!

Şehzadeler Dinçer Mahallesi’nde bulunan Sekiz Eylül Caddesi’ndeki bir binadan çok büyük taş parçalarının yere düştüğü söyleyen vatandaşlar kötü bir kazanın yaşanmasından korkuyor. Havanın rüzgarlı olmasından kaynaklanan bu olayın acil olarak çözülmesini talep eden vatandaşlar, yaralanma ve can kaybı yaşanmaması için yetkilere seslendi.Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bir okurumuz konuyla ilgili şunları söyledi; “Bu binadan iki gündür büyük taş parçaları yere düşüyor. Ev sahibine ulaşılamadığı için bir şey yapılamıyor. Hiç değilse belediyenin bir file çekmesini ve bu tehlikeyi önlemesini istiyoruz.”

Şehzadeler
Dinçer Mahallesi’nde bulunan Sekiz Eylül Caddesi’ndeki bir binadan çok büyük taş parçalarının yere düştüğü söyleyen vatandaşlar kötü bir kazanın yaşanmasından korkuyor. Havanın rüzgarlı olmasından kaynaklanan bu olayın acil olarak çözülmesini talep eden vatandaşlar, yaralanma ve can kaybı yaşanmaması için yetkilere seslendi.Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Bir okurumuz konuyla ilgili şunları söyledi; “Bu binadan iki gündür büyük taş parçaları yere düşüyor. Ev sahibine ulaşılamadığı için bir şey yapılamıyor. Hiç değilse belediyenin bir file çekmesini ve bu tehlikeyi önlemesini istiyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.